answear.ro%20

Rochia imbulinata plina de farmec!

rochia_imbulinata_plina_de_farmec_1
Am planificat o mica escapada pe litoral, acum in mijloc de saptamana, si nu pot decat sa ma bucur ca pot sa evadez din realitate… chiar daca e vorba doar de 1 zi. Desi decizia a fost spontana, primul lucru pe care l-am avut in minte a fost: am nevoie de o rochie simpla si totusi eleganta, comoda si totusi delicata ca material. Dupa cateva ture nelinistite prin garderoba, am gasit rochia pe care am achizitionat-o acum cateva zile de pe StarShinerS.ro si mi-am dat seama ca este tinuta ideala care imi va incorona planul!
Gasind tinuta plina de farmec pe care mi-am dorit-o, am inceput sa visez la cocktail-ul pe care il voi comanda stand pe o tersasa in fata marii agitate. Dar inapoi la rochia imbulinata, caci decizia mea e polka dots all the way: rochia StarShinerS Fresh Summer Cream.

Rochie StarShinerS Fresh Summer Cream

Nu-i asa ca modelul este de-a dreptul minunat?! Nu-mi pot lua ochii de la aceasta rochie, chiar si palmele imi sunt lipite de material, caci este unul atat de fin la atingere! Ma bucur ca nu am purtat-o pana acum, ca am lasat-o putin sa se odihneasca in garderoba, caci acum ii dau sansa unica de a straluci in mica mea escapada.

Modelul este unul simplu, dar extrem de feminin: croiul este larg, fara maneci, iar lungimea este tocmai potrivita pentru o rochie de vara care poate fi purtata fie la o plimbare relaxanta, fie la un brunch pe o terasa.

Croiul lejer imi permite sa ascund sub rochie costumul de baie, in caz ca ma tenteaza un inot in valorile inspumate. Deliciul rochiei este dat de imprimeu: de buline. Pur si simplu ador polka dots dresses, rochiile imbulinate care aduc cu ele un spirit ludic tinutei! Elementul surpriza este fundita pozitionata pe umarul drept,  realizata dintr-un material albastru marin cu polka dots, ce apare ca element decorativ neincarcand rochia. Este acel accesoriu de care orice tinuta are nevoie ca sa isi sporeasca farmecul.

rochia_imbulinata_plina_de_farmec_2rochia_imbulinata_plina_de_farmec_3

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII STARSHINERS CLICK AICI

Sandale Outbreak Lila

Pentru ca e vorba de o escapada si caut comoditate, si mai ales doresc sa imi scald putin picioarele in nisip, am ales sa completez rochia imbulinata cu o pereche de sandale minimal, cu barete groase si talpa ingusta. Sunt realizate dintr-un material cauciucat, ceea ce ma incanta caci se curata si se usuca foarte rapid. Culoarea se potriveste cu bulinele de pe rochie si contrasteaza frumos cu bronzul proaspta obtinut peste vara!

incaltaminte_femei_sandale

Sursa articol:
http://starsblog.ro/ai-imbulinat-o-iata-o-rochie-de-vara-plina-de-farmec/