dyfashion.ro

Rochia neagra midi Ingrid

rochia_neagra_midi_ingrid_1
O definitie esentiala a feminitatii, mereu eleganta little black dress este un must pentru orice garderoba feminina. Indiferent de varsta, de conformatia siluetei, sau de preferinte, cu siguranta ai in sifonierul tau cel putin o rochie neagra eleganta. Pentru ca este imposibil sa nu gasesti cel putin un model care sa iti placa, pentru ca pur si simplu primul lucru la care te gandesti in momentul in care te simti presata de faptul ca esti neinspirata in privinta alegerii tinutei, pentru ca aduce asupra ta o alura misterioasa, feminina si usor seducatoare, pentru ca... ah, sunt atatea motive pentru care femeile indragesc eterna little black dress, incat am putea scrie o carte exclusiv despre acestea. Te lasam sa te gandesti tu singura la ele, si iti spunem povestea reinterpretarii moderne pe care Miss Grey a adus-o clasicei rochite negre:

In cea mai recenta colectie Miss Grey, am creat un model de little black dress prin definitie superb. Este vorba despre rochia neagra Ingrid. Confectionata din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, rochia neagra se deosebeste prin croiul conic, care iti pune in valoare formele feminine, si prin lungimea midi, care este considerata in lumea modei drept lungimea perfecta, reusind sa se incadreze perfect in peisajul oricarui eveniment, indiferent de dress code-ul impus.

rochia_neagra_midi_ingrid_2rochia_neagra_midi_ingrid_3

Detaliile transparente din zona bustului confera fermecatoarei little black dress un plus de mister feminin si senzualitate, dezvaluind atat cat este necesar pentru a provoca si pentru a starni imaginatia si admiratia celor din jur. Stralucirile subtile ale paietelor brodate pe dantela aduc un plus de luxurianta rochitei midi negre; extrem de versatila, aceasta poate fi purtata atat la evenimentele desfasurate pe timpul zilei, precum petrecerile cocktail, cat si la cele mai fancy evenimente de seara, precum cinele romantice, petrecerile aniversare, balurile sau botezurile.

Va recomandam noua colectie de rochii elegante Miss Grey, click aici

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/little-black-dress-o-reinterpretare-moderna/