answear.ro%20

Rochia pentru o nasa moderna

rochia_pentru_o_nasa_moderna_1
Rolul de nasa este unul ce necesita multa implicare, deoarece nasa devine zana buna pentru un copilas ce face primii pasi in aceasta lume. Devine ghid si facatoare de fapte bune inca de la botez, atunci cand este ajutorul principal al proaspetei mamici. Apoi, in timp devine sprijin si pentru copilasul pe care l-a botezat.

Avand acest rol important, trebuie sa oferim putin atentie si vestimentatiei pentru care nasa poate opta in cazul petrecerilor date in cinstea finului sau a finutei sale. Zana buna trebuie sa fie distractiva si camarad de nazbatii!

Iata o tinuta pentru care poti opta atunci cand mergi la petrecereaa finului tau:

Rochie LaDonna Dots Modesty Purple

Acest model de rochie de botez este perfect pentru o petrecere unde jocurile de copii dicteaza ordinea lucrurilor! Este combinatia ideala intre eleganta, stil si spiritul ludic ascuns in fiecare dintre noi. Rochia LaDonna Dots Modesty Purple are un croi atractiv, ce iti face cu ochiul de la prima privire:

- bustul are un decolteu putin adanc sub forma de inimioara, fiind buretat pentru a asigura o sustinere potrivita. Este o alegere buna pentru o petrecere unde vei fi in continua miscare si mereu inconjurata de copii.

- talia este marcata de o banda rosie somon ce contrasteaza puternic cu imprimeul rochiei, oferind iluzia unei talii subtiri. Acest mic artificiu te ajuta sa punctezi mai bine talia, in cazul in care ai soldurile putin mai late.

rochia_pentru_o_nasa_moderna_2rochia_pentru_o_nasa_moderna_3

- croiul este stil clos, bogat in falduri. Cine nu iubeste rochiile stil clos cu volum?

- materialul este inelastic, se aseamana cu o tafta fina, avand o anumita stralucire ce pune in evidenta tinuta indiferent de spatiul in care se desfasoara petrecerea. Nu ai cum sa treci neobservata cu aceasta rochie!

- imprimeul este cel care ofera un vibe jucaus tinutei: linii rizontale colorate, impodobite de polka dots. Ce poate sugera ideea de copilarie mai mult decat bulinele?

VA INVITAM SA VIZUALIZATI COLECTIA DE ROCHII DE SEARA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-perfecta-pentru-o-nasa-moderna-asigura-ti-o-tinuta-jucausa-chic/