answear.ro%20

Rochia Sherri Hill 50701 black

Rochia Sherri Hill 50701 black 1
Am ales sa vorbesc astazi de o piesa clasica, little black dress, caci in aceasta toamna Sherri Hill ne propune o multime de modele de rochii de dama clasice negre cu influente moderne, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Ador rochia clasica neagra, fie ea midi sau maxi, sirena sau clopot, insa la fel de mult ador si influentele noi, piesele reinterpretate si adaptate femeii moderne. De aceea, in momentul in care am pornit in cautarea unei rochii clasice negre, am stiut ca am nevoie de ceva fresh si fashionable, sexy si irezistibil.

Rochie Sherri Hill 50701 black

Recent am primit o invitatie la un party foarte original: un pool party glam! Dress code: little summer black dress. In prima faza am chicotit putin, caci habar nu aveam cum pot imbina rochia clasica neagra cu o rochie de vara. Nu avea nici cea mai mica idee ca pe StarShinerS voi gasi acest model exceptional!

Am ales Rochie Sherri Hill 50701 black pentru ca sunt faschinata de rochiile din 2 piese: top si fusta! Este un trend in mare voga in ultimii 2 ani si nu se lasa scos din moda prea usor. Si pot intelege de ce: pune in evidenta silueta intr-un mod extrem de senzual, fara a o expune prea mult, invaluind aparitia in mister.

Rochia Sherri Hill 50701 black 2Rochia Sherri Hill 50701 black 3

Un alt lucru pentru care acord nota 10 acestei tinute este dat de modul in care este gandit topul: aceasta expune umerii si linia gatului, aducand o nota minimalista puternica prin manecile foarte scurte croite peste umeri sub forma unei `barete` mai groase. Aceasta linie orizontala la nivel de umeri, ofera senzatia de latire, facand tinuta sa fie o alegere potrivita pentru siluetele cu umeri ingusti.

Cireasa de pe tort sau elementul ce face acest model sa fie ultra fashionable si unic este textura materialului: aceasta are aplicatii stralucitoare negre pe intreaga sa suprafata care la atingere iti gadila palmele, caci aceste pietre sunt de dimensiuni foarte mici si… in relief. Principala sarcina a acestor a este de a se asigura ca vei stralucii intreaga seara!

 VEZI SI ALTE MODELE DE ROCHII ELEGANTE CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/little-black-dress-un-croi-modern-pentru-o-tinuta-extravaganta/