dyfashion.ro

Rochie Sherri Hill 50270 LightGreen

rochie_sherri_hill_1
Desi soarele este ceva mai bland cu noi si resimtim cum toamna isi intra in drepturi, prognozele se anunta imbucuratoare! Ne mai bucuram de zile calduroase vara de vara pana la mijlocul lunii septembrie. Nu vreau ca acest articol sa sune precum un buletin meteo, insa pentru ca ador sa port rochii de vara (si stiu ca aici empatizezi cu mine) sunt foarte antenta la oportunitatile pe care inca mi le mai ofera ultima luna de vara.

Motivul pentru care am ales aceasta rochie este evident: Sherri Hill te farmeca prin croiuri indraznete pline de savoare, propunand tinute perfecte pentru femeile cu personalitate puternica ce nu se multumesc cu tinute obisnuite!

Ce ma farmeca la aceasta rochie este croiul: acel croi de care toate ne-am indragostit in ultimul an. Acele doua piese care impreuna dau nastere unei tinute extravagante pline de personalitate. Cu siguranta modelul nu este o noutat pentru tine, insa iata totusi care este elementul ce diferentiaza aceast model de restul rochiilor din 2 piese: topul este croit cu guler inalt. In locul decupajului tip barcuta sau al decolteului adanc, rochia Sherri Hill Light Green aduce un element edgy: o banda de material ce acopera gatul precum o helanca, cu mentiunea ca gulerul este larg. Acest detaliu contrasteaza excelent cu o pereche de cercei lungi, mai ales daca alegem un coc simplu.

rochie_sherri_hill_2rochie_sherri_hill_3

Un alt aspect ce m-a determinat sa iau imediat hotararea de a pune pe wishlist aceasta rochie este imprimeul. Rochia este realizata dintr-un material satinat, fin la atingere, croiul oferindu-i volum prin cutele late aplicate din talie. Imprimeul floral este unul de vis, iar amplasarea sa la baza rochiei ofer iluzia unei „infloriri”, de parca florile au deci sa paraseasca pamantul si sa decoreze aceasta rochie de basm.
Cu siguranta o astfel de tinuta de poveste este potrivita pentru a incorona ultima luna de vara. Nu-i asa?

VA RECOMANDAM COLECTIA DE ROCHII SHERRI HILL, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/sarbatoreste-ultima-luna-de-vara-purtand-o-rochie-extravaganta/