answear.ro%20

Rochia Artista Romantic Dream

rochia_artista_romantic_dream_black_1
Pentru ca sezonul `mersului la mare` este inca in mare voga, rochiile maxi raman in topul produselor preferate de orice femeie ce doreste sa se bucure zilnic de feminitatea sa. Acele femei-camelon care sunt intr-o permanenta cautare a stilului, si elegantei si care cred ca o garderoba este insufletita de atitudinea purtatoarei.

Astazi am ales o rochie maxi excelenta, potrivita pentru ultimele zile de vara, o piesa ce nu se va demoda prea usor si pe care linistita o poti purta si in anul ce vine:

Rochie Artista Romantic Dream Black

Ce spui de acest model? Nu-i asa ca este de-a dreptul fermecator? Si partea cea mai interesanta este imprimeul! De la distanta ai impresia ca rochia este presarata cu dantela, insa privind mai atent vei observa ca imprimeul este de-a dreptul genial: ofera iluzia unui pattern alb dantelat extrem de detaliat.

Croiul este specific rochiilor de vara: maxi, fara maneci, cu decolteu in V petrecut peste sani. Acesta puncteaza intr-un mod fin silueta, fiind o optiune potrivita pentru femeile mai putin inalte care vor sa obtina efectul de alungire a siluetei. Decolteul este scos in evidenta de aplicatia unei benzi din dantela neagra cu model floral fin. Pentru a atrage si mai mult atentia asupra decolteului, pe fiecare floare este aplicata o mica pietricica alba care ofera si ai mult farmec texturii florale!

rochia_artista_romantic_dream_black_2rochia_artista_romantic_dream_black_3

Aceste pietricele delicate se potrivesc de minune cu bulinele albe, polka dots, care decoreaza spatiile dintre imprimeul dantelat si cel… dungat. Intreaga rochie este un adevarat spectacol, iar materialul o face de-a dreptul hipnotizanta! Materialul din care este realizata rochia Artista Romantic Dream Black a fost ales pe spranceana, lucru ce se simte de la prima atingere: voalul este extrem de usor si textura sa face ca rochia sa nu se sifoneze. Voalul este cel care ofera un aspect diafan intregii aparitii!

VA RECOMANDAM COLECTIA DE ROCHII MAXI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochiile-maxi-sunt-inca-la-putere-alege-dantela-bulinele-si-voalul/