dyfashion.ro

Rochie sport, mulata si sexy

rochie_sport_mulata_si_sexy_1
Stiu ca te-ai obisnuit sa faci compromisuri, mai ales cand e vorba de o rochie chic care nu se prea impaca cu stilul sport… insa am o veste buna pentru tine: StarShinerS te ajuta sa renunti la acest compromis propunandu-ti o rochie cu design hipnotizant si puternice influente sport!

Rochie Ocassion Sportie Lady Black

Rochia Ocassion Sportie Lady Black este exemplul perfect de rochie ce integreaza mai multe stiluri: sport cu casual chic. De multe ori comoditatea vine cu un anumit cost, insa de aceasta data poti opta pentru un look extrem de funky fara a pune rafinamentul pe plan secund!
Ce ador la aceasta rochie este modul in care este gandita:

- croiul este mulat pe corp, stil creion. Un croi intalnit destul de rar atunci cand vorbim de hainele sport, tocmai de aceea aceasta tinuta este ultra originala si non-conformista!

- umerii sunt pusi in evidenta de decupajul original: rochia lasa un umar descoperit… pentru a ademeni privirile celor din jur. Acest croi iti garanteaza o aparitie de neuitat!

- lungimea rochiei este perfecta pentru o rochie de zi, insa si pentru o rochie ce poate fi purtata la un summer party.

rochie_sport_mulata_si_sexy_2rochie_sport_mulata_si_sexy_3

- materialul este elastic, ceea ce este grozav dat fiind croiul mulat. Ai libertate in miscare, poti dansa pana dimineata fara sa-ti faci griji!

- combinatia alb- negru este extrem de atractiva si curajoasa! Imprimeul este minimal, insa original prin dispunerea benzilor albe la nivel de bust si talie. Dispunerea acestora la nivel de talie ofera iluzia de subtiere a taliei. Ai senzatia ca silueta chiar este trasa prin inel!

VA RECOMANDAM COLECTIA DE ROCHII STARSHINERS, CLICK AICI

- poti purta rochia cu o pereche de platforme cu influente sport cu aplicatii stralucitoare sau cu decupaje inedite! Indiferent de alegere vei avea parte de un outfit funky demn de toata admiratia!



Sursa articol:
http://starsblog.ro/o-rochie-sport-mulata-si-sexy-optiunea-perfecta-pentru-o-iesire-in-weekend/