dyfashion.ro

Rochie StarShinerS Cheerful White

rochie_maxi_starshiners_1Cam asta mi s-a intamplat astazi, m-am indragostit de ea, de rochia StarShinerS Cheerful White! Stateam linistita pe sezlong, tolanita sub o umbrela mare si navigam linistita pe StarShinerS.ro, cand dintr-o data mi se aprind calcaiele pentru acest model si din 3 click-uri am comandat-o direct la adresa hotelului!

Rochie StarShinerS Cheerful White

Cum sa nu iti placa aceasta rochie? Design-ul te duce cu gandul la o serata ultra romantica, petrecuta undeva pe malul marii alaturi de persoana iubita sau la o plimbare printr-o poiana luminata purtand in mana o palarie din paie cu boruri late si cu o esarfa colorata prinsa cu un ac lung cu perla. Orice imagine ai avea in gand acum, cu siguranta este una extrem de romantica si plina de magie!

Croiul maxi devine extrem de atractiv datorita imprimeului floral cu tenta vintage: trandafiri roz conturati fin prin tuse indraznete impodobesc intreaga rochie, aducand o mireasma extravaganta aparitiei tale! Desi maxi, rochia este mulata pe bust si talie, iar dispunerea buchetului bogat in roze in jurul taliei ofera iluzia de subtiere. De la departare rochia poate insela privirea, caci in talie imprimeul floral creeaza un fel de corset inflorat care de la distanta ofera volum bustului si transforma talia intr-una de viespe.

rochie_maxi_starshiners_2rochie_maxi_starshiners_3

Decolteul este inexistent, insa avem parte de decupaje indraznete ce dau personalitate rochiei: decupaj in zona omoplatilor si decupaj in zona umerilor. Acest ultim decupaj face ca manecile sa devina simple volane ce cad elegant peste umeri. Croiul este vizibil asimetric: in fata rochia este mai scurta decat in spate, generand astfel o mica trena, ce te va face sa te simti precum o printesa intr-un basm modern. Tot in partea inferioara, rochia este incoronata cu un mic volanas cu imprimeu, de data aceasta, lipsit de flori. Tinuta este perfecta pentru iubitoarele stilului boho-chic!

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII STARSHINERS CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/dragoste-la-prima-vedere-rochia-maxi-ce-iti-parfumeaza-aparitia/