dyfashion.ro

Rochie StarShinerS Exotic Energy Coral

Inca doua zile si vom sterge vara din calendar, dam pagina si incepem un nou sezon! Oficial stergem vara din planurile noastre, insa vremea se anunta ingaduitoare cu nostalgicii si ramane printre noi si la inceputul lunii septembrie. Serile au devenit putin mai racoroase, iar copacii deja au inceput sa isi scuture frunzele, iar noi inca visam la nisipul cald si valurile inspumate.
De acum va trebui sa scoatem la inaintare rochiile cu motive florale, dar cu maneci lungi, care sa ne protejeze pielea de racoarea serilor de toamna. Si nostalgici si romantici… cum sa le imbini?

Iata solutia: rochia StarShinerS Exotic Energy Coral este desertul perfect pentru nostalgicele care vor sa indulceasca despartirea de o vara hot si de neuitat!

Rochie StarShinerS Exotic Energy Coral

Ce spui de o prajiturica delicioasa din capsuni cu crema de lamaie? Cu asa gustare, clar ti-ai trata orice simptome de nostalgie post-vara! Daca nu ai dedus deja, acea prajiturica delicioasa este chiar rochia de mai jos!

Blatul de capsuni este partea inferioara a rochiei, fiind croita in stil clos si extrem de bogata in falduri. Pentru ca avem parte de un model modern, croiul propune doua buzunare extrem de fin incluse in design, fara a afecta fluiditatea fustei oferite de materialul valuros.

Partea superioara este un adevarat spectacol: decolteul tip inimioara este unul generos, pune in evidenta bustul si merge de minune cu croiul care iti dezvaluie umerii, in acelasi timp conturand talia cu doua pense delicate. Manecile sunt 3/4, o dimensiune potrivita pentru ca rochia sa fie purtata in primele zile ale aceste toamne. Imprimeul floral este cel care alimenteaza regretul ca am lasat in urma inca o vara, insa un nou anotimp se asterne in fata noastra si aduce cu sine noi promisiuni!



Ce spui, esti dispusa sa servesti un asemenea desert vestimentar?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII STARSHINERS, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/nostalgii-de-vara-o-rochie-dulce-ca-desert-dupa-o-vara-copioasa/