answear.ro%20

Rochii lungi de seara in culori delicate

Rochii lungi de ocazie in culori delicateAtunci cand esti foarte nehotarata vizavi de alegerea rochiilor pentru domnisoarele de onoare, iti recomandam sa optezi pentru rochiile lungi. Aceasta este metoda prin intermediul careia poti merge la sigur in privinta succesului tinutei tale. Intotdeauna, o rochie lunga va fi mult mai somptuoasa si mai impresionanta decat o rochie scurta si, implicit, va atrage mult mai usor atentia asupra ta. In plus, exista numeroase beneficii pe care o rochie lunga le implica, si care ar trebui sa te convinga: rochiile lungi sunt destinate exclusiv ocaziilor speciale, motiv pentru care purtandu-le, ai sansa sa te simti mult mai speciala decat in cadrul iesirilor cu prietenii intr-o seara de weekend. In plus, rochiile lungi prin definitie sunt impresionante, astfel ca nu esti envoita sa depui foarte mult efort in alegerea accesoriilor, ceea ce inseamna efort in minus pentru tine. Si tot rochiile lungi sunt cele care au capacitatea de a masca cel mai bine orice potential defect. Acestea sunt doar trei dintre caracteristicile pozitive care recomanda rochiile lungi pentru domnisoarele de onoare.

Pentru perioada verii - atat cat a mai ramas din ea - recomandam rochii lungi pentru domnisoarele de onoare in culori delicate. Optiunea pastelurilor in ceea ce priveste rochiile de domnisoare de onoare este una excelenta datorita faptului ca se incadreaza perfect intr-un peisaj de vis al unui astfel de eveniment, accentuand alura de poveste in care este imbracata intreaga ceremonie.

Rochii lungi de ocazie in culori delicateRochii lungi de ocazie in culori delicate

Pastelurile vin in numeroase nuante, care mai de care mai deosebite, astfel ca ai o multime de optiuni dintre care sa alegi. Recomandarea noastra, insa, consta intr-o rochie lunga de domnisoara de onoare intr-o incantatoare nuanta de rose-quartz. Tonurile de rose-quartz sunt extrem de popualre in acest an, indeosebit datorita faptului ca, alaturi de alabastru serenity, reprezinta culorile anului 2016. Astfel ca nimic nu va atrage mai mult atentia asupra ta decat o rochie lunga de domnisoara de onoare in tonuri de rose quartz. Confectionata din voal fin, rochia lunga de ocazie Verona se face remarcata in randul pasionatelor de moda si frumos prin simplitate si eleganta desavarsita. Bustul fronsat, caruia i se adauga detaliul tip evantai din zona umarului, aloca rochiei lungi pentru domnisoarele de onoare o nota de inedit, pastrand, in acelasi timp, simplitatea acesteia. In plus, croiul in linie A reuseste sa iti accentueze foarte bine formele feminine, mascand, totodata, orice potential defect. Iar nuanta pastelata si delicata se potriveste de minune cu un bronz delicat de sfarsit de vara, flatand, de asemenea, orice alta nuanta a pielii.

VEZI SI ALTE MODELE DE ROCHII LUNGI DE OCAZIE , CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-lungi-pentru-domnisoarele-de-onoare-in-culori-delicate/