dyfashion.ro

Rochii office de purtat vara la birou

ROCHIE_OFFICE_AMA_FASHION_1
Rochiile office Ama Fashion 2016 sunt perfecte pentru cele care vor sa adopte un stil clasic, dar special la birou.
O tinuta de birou presupune respectarea unui anumit cod etic, insa stilul business si cel personal pot fi imbinate intr-un mod placut ochiului, util, tinant cont de preferinte si de ceea ce te avantajeaza.

Cu Ama Fashion poti sa arati profesional si sa te simti confortabil in acelasi timp in cele mai feminine tinute.


Vară nu înseamnă concediu, în totalitate, așa că, vrem nu vrem, trebuie să ajungem și la birou. Ce putem schimba?
Evident, ținuta, care poate fi mult mai lejeră, relaxată, însă, fără a depăși anumite limite.

O rochie neagră din triplu voal fără mâneci este un element de bază care nu trebuie să lipsească din garderobă niciunei femei.Acest tip de croi se potrivește  de minune persoanelor care nu au o siluetă perfectă, dar și celor mai slabe. Pentru un aspect deosebit și lejeritate, acesta rochie e prevăzută cu două buzunare laterale.


ROCHIE_OFFICE_AMA_FASHION_2
Vezi colectia de Rochii office, click aici

Din moment ce te afli într-un cadru, să spunem, oficial, trebuie să ții cont și de câteva reguli de decentă, iar asta înseamnă că o rochie office nu ar trebui să fie mai scurtă de genunchi sau prea transparentă, cu decolteuri prea adânci sau în culori prea extravagante.


ROCHIE_OFFICE_AMA_FASHION_3
Vezi colectia de Rochii office, click aici

Dacă ești în căutare de inspirație pentru acest sezon, o colecție impresionată de rochii online te așteaptă să le descoperi pe AMA Fashion.

În această vară, rochiile în culori pale sau nude sunt la mare căutare. Rochia office roze fără mâneci, surprinde prin eleganță și rafinament. Datorită croiului conic, îți pune în evidență corpul. Pentru un plus de eleganță, se poate asorta cu o curea subțire în talie.
ROCHIE_OFFICE_AMA_FASHION_4
Vezi colectia de Rochii office, click aici

Rochia din bumbac satinat este o alegere optimă pentru o zi toridă la birou. Eleganța și designul său inovativ exprimă feminitate și tandrețe. În plus, materialul e răcoros și ușor, ceea ce o face o alegere excelentă atunci când temperaturile cresc.


ROCHIE_OFFICE_AMA_FASHION_5
Vezi colectia de Rochii office, click aici


Rochia petrecută din vâscoză cu imprimeu floral fin te va face se te simți feminină și confortabilă pe durata întregii zile. Imprimeul deosebit te scoate în evidență și o poți transforma ușor într-o rochie potrivită pentru un eveniment important dacă o accesorizezi cu un pantof sau sandale cu toc înalt.
ROCHIE_OFFICE_AMA_FASHION_6
Vezi colectia de Rochii office, click aici

O rochie pentru birou trebuie să fie elegantă, practică și comodă pentru a te putea mișca în voie fără a te simți inconfortabil. Printre cele mai apreciate rochii de birou sunt cu siguranță cele fără mâneci. Avantajul acestora este că pot fi purtate atât de persoanele mai înalte, cât și de către minione. 

ROCHIE_OFFICE_AMA_FASHION_7
Vezi colectia de Rochii office, click aici

Dacă vrei să fii la modă și să te simți confortabil vara aceasta, îți propunem rochiile din noua colecție de vară AMA Fashion. Indiferent cât de mult urcă mercurul în termometre, rochiile lejere și materialele diafane îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie, iar tu te vei putea concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante.