answear.ro%20

Set dama cu croi ultra sexy

Mi-am dorit ceva cu tenta vintage, din bumbac ce imita denimul si care sa imi puna in evidenta bronzul. Prima combinatie extrem de sexy care mi-a iesit in cale, si care de la prima vedere mi-a aparut ca fiind irezistibila, a fost setul Ocassion Unlimited Power Blue. Albastru, auriu, denim, eleganta, influente glam si croi ultra sexy: ce mi-as putea dori mai mult de la o tinuta?

Setul este format din doua piese: jacheta si pantalon scurt. Materialul din care este realizat setul este usor elastic:: mai multa lejeritate si libertate de miscare. Pantalonii scurti au o dimensiune potrivita pentru a pune pe jar imaginatia celor din jur, insa suficienta pentru a expune picioarele tonifiate si bronzate! Acestia au doua buzunare la spate, ambele decorate cu broderie din fir auriu, broderie cu influenta florala ce aduce o nota excentrica tinutei.

Jacheta are un croi super fresh, potrivit pentru o zi racoroasa de vara: decupajul de la gat este tip barcuta cu marginile ascutite, iar maneca este 3/4. La fel ca pantalonii scurti, jacheta este condimentata cu broderie realizata cu fir auriu aplicata pe voal.
Broderia este atat de minutios construita si ofera o nota glam tinutei, incat ai spune ca e tesuta cu fir de aur! Modelul acesta imi aduce in minte jachetele toreadorilor care au broderii uimitoare aplicate cu delicatete si maiestrie pe marginea jachetei, pe maneci, pe pantaloni.

Set Ocassion Unlimited Power BlueSet Ocassion Unlimited Power Blue

Top Fofy Simply Magical White

Poti purta acest set cu un top alb, elastic, cu aplicatii din dantela. Pentru a aduce nota sexy, topul propune un decolteu rotund generos, care va contrasta minunat cu decupajul edgy al jachetei. Sau se poate merge pe un mix & match cu o ie traditionala, alba simpla.

Top Fofy Simply Magical WhiteTop Fofy Simply Magical White

Chiar daca toamna ne pandeste de dupa colt, tot avem la dispozitie tinute de vara potrivite si pentru o zi putin mai racoroasa! Nu renuntam asa de usor la soare si pantaloni scurti!

VA RECOMANDAM ULTIMA COLECTIE DE TINUTE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/setul-cu-broderie-aurita-bucura-te-de-vara-si-de-broderii-stralucitoare/