dyfashion.ro

Set StarShinerS Lady Of Style DarkBlue

Set StarShinerS Lady Of Style DarkBlue
Cu toate ca in aceasta vara am purtat mai mult rochii maxi, pe masura ce se apropie toamna resimt nevoia de a face treptat trecerea  de la graderoba de vara la cea de toamna . De aceea, am scos la inaintare fusta creion, care imi da senzatia inradacinarii in realitate. Lucrurile la birou vor deveni mult mai serioase, caci perioada concediilor s-a terminat, toata lumea s-a incarcat cu energie si urmeaza o noua perioada plina de provocari!

Set StarShinerS Lady Of Style DarkBlue

Stim ca iti doresti sa ai parte de aparitii ingenioase chiar si atunci cand mergi la birou, mai ales daca esti indragostita de vara si nu vrei sa renunti la ea asa de usor! Influentele marine pot fi o adevarata sursa de inspiratie pentru tinutele de zi, tendinte care reinterpretate prin prisma modei contemporane devin adevarate declaratii de stil.

Ce ador la acest set este mixul de tendinte: combinatia alb-albastru specifica pieselor de inspiratie marina; bretelele subtiri si manecile cazute peste umeri- influente in mare voga in sezonul estival; liniile albe completand simplitatea fustei de aceeasi culoare tip creion.

Materialul vaporos din care este realizat topul echilibreaza materialul elastic din care este realizata fusta, conturand astfel o combinatie de piese numai buna pentru o zi la lucru, o plimbare relaxanta sau iesire cu prietenele. Dimensiunea fustei este acceptata pentru cadrul formal, insa pentru a nu lasa lucrurile atat de „cumintele” crapatura iti va pune in evidenta picioarele. 

Set StarShinerS Lady Of Style DarkBlueSet StarShinerS Lady Of Style DarkBlue

Setul elegant-casual StarShinerS este cel ce te va face sa te simti atat feminina cat si incredibil de atragatoare. Fusta din material usor elastic iti pune in evidenta formele, in timp ce bluza vaporoasa iti acorda acel confort de care ai nevoie cand vara este in toi!

Va recomandam noile set-uri din 2 piese pentru femei, click aici

Sursa:
https://starshiners.ro/seturi-din-2-piese/set-starshiners-lady-of-style-darkblue