dyfashion.ro

Tinuta curajoasa de august

tinuta_curajoasa_de_august_1
A venit si luna august, ultima luna in care ne mai putem bucura de vacanta si de soare, de mare si de plimbari linistite pe nisipul fierbinte… dar sa nu ne intristam, caci mai avem o luna de zile pentru a ne face de cap! Asa ca, astazi am ales o tinuta curajoasa, care sa puna capac vorbelor rele care spun ca vara e pe terminate.
Am ales pantaloni ultra scurti si un top extrem de colorat, doar ca sa aratam ca sunt inca pe teritorii calduroase, de-a dreptul hot!

Iata tinuta perfecta pe care o poti purta in orice zi calduroasa din luna august:

Bluza StarShinerS Chic Summer White

Acest top superb ma duce cu gandul la un corset elegant, care poate fi purtat atat la un pantalon scurt sport sau chiar la o fusta larga din voal. Desi imprimeul este unul bogat, floral, puternic colorat, croiul extravagant transforma bluza intr-o piesa extrem de versatila. Decolteul este inexistent, insa modelul nici nu are nevoie de un astfel de element, caci lipsa manecilor si taietura tip barcuta iti pun in evidenta umerii si linia gatului intr-un mod delicat si provocator. In loc de bretelele clasice, modelul propune bretele innodate, ce pica peste umeri aparand ca o atingere usoara.

Bluza urmeaza linia taliei, insa datorita volanelor aplicate deasupra soldurilor, ai posibilitatea de a ascunde anumite defecte, precum colaceii nedoriti din talie. Un truc ce nu trebuie uitat!

tinuta_curajoasa_de_august_2tinuta_curajoasa_de_august_3

Pantaloni Scurti Top Secret Timeless White

Asa cum am mentionat si mai sus, acest top inflorat merge de minune cu o pereche de pantaloni de dama scurti, de culoare alba. Optand pentru o astfel de pereche vei obtine un outfit potrivit pentru o vara hot, punandu-ti in evidenta formele si bronzul. Modelul de pantaloni scurti de dama ales este realizat din denim alb, prevazut cu buzunare atat in partea din fata cat si in spate. Pentru a aduce o nota vintage tinutei si pentru a avea si in cazul pantalonilor un element catchy, in locul tivului plictisitor avem parte de franjuri! O nota din moda anilor `90 integrata in outfit nu strica niciodata!

tinuta_curajoasa_de_august_4tinuta_curajoasa_de_august_5

Gata de relaxare? Alege tinutele de vacanta, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/hello-august-descopera-tinuta-perfecta-pentru-orice-zi-de-august/