dyfashion.ro

Tinuta unica pentru cununie civila

tinuta_cununie_civila_1
Cu putin noroc, ne-am sincronizat zilele acestea la o cafea si am povestit despre dezamagiri vestimentare, despre ultimele pasiuni pentru rochiile max,  dar si despre tinutele alese pentru viitoarele domnisoare de onoare. Si asa am ajuns la lipsa rochiei pentru cununia civila.
Fara sa stau pe ganduri, am scos tableta, am intrat pe StarShinerS.ro si i-am propus sa cautam impreuna rochia ideala!

Asa am ajuns la rochia perfecta pentru cununia sa civila:

Rochie Fofy Finesse Nude

Prietena mea a fost atat de incantata de acest model pe care l-a gasit in magazinul online StarShinerS, incat s-a hotarat ca aceasta este rochia visurilor ei! Si pot spune ca i se potriveste de minune, caci este o femeie inalta, cu o silueta bine tonifiata si cu picioare de fotomodel (lungi si… perfecte)!


tinuta_cununie_civila_2tinuta_cununie_civila_3

Tocmai pentru ca are o astfel de silueta, croiul bufant al rochiei o avantajeaza si nu ii afecteaza silueta. Modeul Fofy Finesse Nude este o alegere minunata pentru femeile ce vor o aparitie unica, eleganta si stilata, lasand in urma clasicele modele de rochie de cununie civila. Modelul reste realizat din aplicatie de voal in partea superioara a bustului, dintr-un material putin elastic la nivel de bust unde contureaza un decolteu inimioara si un voal mai rigid si dungat in partea inferioara a rochiei.

Rochia este fresh, moderna si extrem de potrivita acelor viitoare mirese care cauta ineditul chiar si in cele mai importante momente ale vietii. Aduce o tenta ludica evenimentului si exprima personalitatea miresei: extroverta, stilata si dornica de momente speciale marcate extravagant! Tinuta poate fi completata cu un bolero alb din voal sau cu un sal alb asezat elegant de umeri, acestea fiind piese necesare in caz ca vremea este mai racoroasa.

tinuta_cununie_civila_5

Avand tinuta, am ales sa mergem spre neconventional si am optat pentru ultimul trend in materie de buchet de mirese: buchetul din flori realizate din material cu aplicatii stralucitioare din perle si cristale.

VA RECOMANDAM NOILE TINUTE DE OCAZIE CLICK AICI

O tinuta de vis, de basm!

Sursa articol:
http://starsblog.ro/wedding-sensation-o-tinuta-indrazneata-pentru-o-cununie-civila-unica/