dyfashion.ro

Rochia pentru o silueta de aur!

rochia_pentru_o_silueta_de_aur_1
Ca de obicei, gasesc ceea ce caut fara sa ma straduiesc prea mult, caci am la discretie cele mai frumoase modele de rochii de dama in magazinul online StarShinerS!

Iata rochia pentru care am optat, o rochie croita parca din aur!

Rochie StarShinerS Glowing Silhouette Gold

Daca in aceasta vara nu m-am simtit suficient de rasfatata de catre ofertele StarShinerS, atunci de data aceasta am sa ma simt precum o diva! Rochia StarShinerS Glowing Silhouette Gold  este perfecta pentru o silueta tonifiata, cu forme echilibrate, fiind o optiune grozava pentru o iesire speciala in club sau la un party exclusivist! Culoarea aurie ii permite sa se transforme usor dintr-o rochie de zi intr-o tinuta de seara; secretul sta in accesorizare si machiaj.

Dar de ce iubesc atat de mult acest model? Pe langa culoarea excelenta gold, ce contureaza intr-un mod unic silueta, ador materialul.

Modelul este realizat dintr-un material putin elastic, fin la atingere si delicat in contact cu pielea, iar cireasa de pe tort este textura acestuia. Desi imprimeul floral colorat este in mare voga anul acesta, rochia StarShinerS Glowing Silhouette Gold propune un imprimeu floral in relief, ce iti gadila in cel mai placut mod degetele atungi cand atingi materialul. Ideea este extrem de originala si potrivita pentru o rochie de zi devenind o piesa versatila importanta in garderoba.

Dovada versatilitatii sale: poti purta rochia chiar la offce, impreuna cu un pantof stiletto si un sacou office elegant. Apoi, spre seara, daca primesti o invitatie la un cocktail, nimic nu te va lua prin surprindere caci poti scapa de sacou si ai parte de un look feminin, irezistibil!

rochia_pentru_o_silueta_de_aur_2rochia_pentru_o_silueta_de_aur_3

Croiul este tip pana, propunand decupaje multiple si simplu integrate in croi: decolteu rotund, lipsa manecilor, decupajul din zona omoplatilor si crapatura de la spate. Un singur accesoriu da o nota de modernitate modelului: aplicatia fermoarului la decolteu, pe un fundal de material negru. Acest detaliu sporeste caracterul modern si original al rochiei, dand un aer rebel look-ului.  Rochia arata excelent de delicios pe o silueta bronzata!

VA RECOMANDAM SI ALTE MODELE DE ROCHII ELEGANTE CLICK AICI

Ca accesorizare- Sandale Top Secret Perceptive Black

In aceasta vara se poarta sandalele cu snur lung, pe care il poti innoda in jurul glenzeni sau cu care iti poti decora pulpa piciorului. Pentru aceasta rochie as alege o pereche de sandale negre, extradecupate, cu snur si toc conic.



Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-ideala-pentru-o-silueta-de-aur/