dyfashion.ro

Bocanci din piele: modele 2016/2017

bocanci-dama-din-piele-naturala-1
Bocanci damă din piele: Ce modele în Tendințe aduce Sezonul 2016/2017

Unde Găsesc Bocanci din Piele?

Ama Fashion îți propune toamna aceasta o colecție de modele de bocanci din piele naturală, de care te vei îndrăgosti instant!

Bocancii de damă sunt o alegere foarte bună pentru tine dacă ai un program încărcat și nu îți place să-ți petreci prea mult timp în fața oglinzii, schimbând ținutele în căutarea celei perfecte. Dacă îți plac ținutele comode casual și ești plină de energie, alege din modelele de bocanci damă cu șireturi sau fermoar în lateral.

BOCANCI DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI 

bocanci-dama-din-piele-naturala-2

Ghete negre din piele naturală cu șiret, Ama Fashion

Bocancii negri sunt varianta clasică, însă culorile vii pot oferi pata de culoare de care ai nevoie pentru un look spectaculos. Există de asemenea bocancii cu toc la care poți apela pentru o ținută business atunci când vremea de afară îți dă de furcă.

Bocanci din piele naturală, clasici, cu șireturi

Un articol clasic care se reinventează de ani buni în colecțiile designerilor este perechea de bocanci cu șiret, în stil militar. Potriviți pentru tine dacă preferi ținutele casual și ești mereu în mișcare. 

bocanci-dama-din-piele-naturala-3

Sunt folosiți cu succes în complimentarea ținutelor delicate, pentru un contrast fashion. Se potrivesc atât la rochițe tomnatice tricotate, cât și la pantaloni sau paltoane lungi cambrate. În ceea ce privește culorile, folosește-ți imaginația! Sezonul toamnă/iarnă 2016 – 2017 e generos cu garderoba ta.

Bocanci cu toc, in culori puternice

Culorile puternice nu doar că sunt permise în sezonul toamnă/iarnă 2016 – 2017, ci sunt apreciate în combinații care mai de care mai aprinse, contrastante, îndrăznețe.

bocanci-dama-din-piele-naturala-4

Toamna aceasta este deschisă cromaticii extravagante, iar bocancii sunt una dintre diversele opțiuni pe care le ai la dispoziție.

bocanci-dama-din-piele-naturala-5

Asortează-i cu pulovere maxi sau paltoane lungi, rochițe din tricot sau pantaloni drepți și skinny jeans. Confortul și căldura oferită de bocanci nu pot fi înlocuite ușor de alt tip de încălțăminte și astfel devin perfecți pentru un stil vestimentar diversificat.

Sursa articol:
http://www.amafashion.ro/blog/tendinte-ghete-2016/