fashiondays.ro

Botine dama cu design scandinav

botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-1

Botine elegante dama ECCO Shape 75 Sleek (Negre) • ECCO

Botine dama elegante, confectionate din piele de vitel, prevazute cu un toc de 75 mm, confortabili si eleganti. Shank-ul cu forma anatomic din PU, asigura confort intreaga zi. Brantul din piele amortizeaza si ofera suport la fiecare pas. Botine in stil Scandinav, ce imbina confortul si eleganta.







botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-2

Botine elegante dama ECCO Shape 55 cu franjuri (Negre) • ECCO

Botine dama elegante ECCO Shape 55 cu franjuri, confectionate din piele nubuck cu un design scandinav. Pe lateral sunt prevazute cu un fermuar pentru o incaltare rapida si usoara. Detaliile unice combinate cu tehnologia ECCO premium ofera o silueta perfecta. Talpa direct injectata, prevazuta cu shank anatomic din PU pe ambele parti asigura confort pe toata durata purtarii. Tocul de 55 mm este usor, confortabil si rezistent la uzura.

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-3

Botine elegante dama ECCO Shape 75 cu fermoar (Marine) • ECCO

Botine dama elegante ECCO Shape 75, confectionate din piele nubuck, cu aspect clasic scandinav. Captuseala din piele ofera un climat interior optim, iar shank-ul anatomic din PU ofera un plus de confort. Tehnologia remarcabila cu care sunt create aceste botine asigura miscarea corecta, si un sprijin suplimentar piciorului. Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila, iar tocul imbracat in piele este unul elegant si foarte comod.




botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-4

Botine elegante dama ECCO Shape 75 Sleek (Bordeaux) • ECCO

Botine dama elegante ECCO Shape 75 Sleek, confectionate din piele nubuck. Usoare si suple prin constructie aceste botine utilizeaza tehnologia incaltamintei inovatoare care lucreaza in tandem cu forma naturala a piciorului tau pentru a obtine o experienta confortabila. Cu un profil simplu si elegant, realizat manual din piele de vitel, cu talpa din PU direct injectata ofera calitate si rezistenta. Tocul robust de 75 mm bine echilibrat si invelit in piele ofera stabilitate iar captuseala din piele asigura un confort maxim. Daca preferi o forma usoara, simpla pentru tine, nu cauta mai departe de aceste botine.




botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-5

Botine elegante dama ECCO Shape 35 (Negre) • ECCO

Botine elegante dama ECCO Shape 35 cu design deosebit din piele nubuck, prevazute cu doua curele ajustabile care ofera un aspect contemporan. Detaliile unice de pe catarama combinate cu tehnologia ECCO premium ofera o silueta perfecta. Captuseala si brantul din piele asigura un climat optim in interior si o amortizare exceptionala la fiecare pas. Construit pe un shank anatomic PU confera o senzatie mai usoara pe tot parcursul zilei. Tocul de 35 de mm este invelit in piele iar talpa direct injectata din PU ofera flexibilitate, confort si durabilitate


VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-6

Botine elegante dama ECCO Shape 55 Plateau elastice (Negre) • ECCO

Botine elegante de dama ECCO Shape 55 Plateau, confectionate din material elastic ce se muleaza exact dupa forma piciorului. Forma anatomica a talpii, direct injectata din PU, pastreaza piciorul intr-o pozitie optima si ofera un sprijin suplimentar la nivelul calcaiului, iar tocul din PU imbracat in piele ofera un aspect elgant de invidiat, si un confort remarcabil. Captuseala si brantul din piele pastreaza un climat optim in interior, potrivindu-se ca o manusa.





botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-7

Botine elegante dama ECCO Sculptured 65 (Gri deschis) • ECCO

Botine dama elegante ECCO Sculptured, confectionate din piele nubuck moale, pentru a oferi confort zi de zi. Captusela din textil permite aerului sa recircule, mentinand un climat optim in interior. Brantul Ecco Comfort Fibre, amortizeaza fiecare pas. Talpa direct injectata, este felxibila , usoara si rezistenta la uzura.Tocul de 65 cm este confortabil si stabil.





botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-8

Botine casual dama ECCO Sculptured 75 (Negre) • ECCO

Botine sofisticate confectionate din piele neteda semi lucioasa. Captuseala din textil amortizeaza si pastreaza un mediu optim in interior. Brantul din piele ECCO Comfort Fibre System™ cu PORON® absoarbe umezeala si iti mentine picioarele uscate. Talpa din PU, prevazut cu un toc de 75 mm, ofera stabilitate si confort la fiecare pas. Botine confortabile si moderne portivite pentru orice tinuta.





botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-9

Botine elegante dama ECCO Shape 55 (Negre) • ECCO

Botine dama Shape 55 cu un design urban deosebit confectionate din piele foarte moale si o tehnologie ce asigura un confort. Pielea moale cu un aspect de imitatie de sarpe se alinieaza perfect cu tendintele urbane din acest sezon. Talpa este din PU direct injectat, prevazut cu shank anatomic iar tocul de 55 mm asigura amortizare si suport pe toata durata purtarii.






botine-elegante-din-piele-naturala-ecco-10

Botine elegante dama ECCO Shape 35 (Sand) • ECCO

Botinele elegante ECCO Shape 35, cu design care imita pielea de sarpe, au un stil indraznet care se potriveste tuturor femeilor. Confectionate dintr-o piele foarte moale ce permite miscarea naturala a piciorului. Brantul din piele ofera un climat optim in interior si asigura amortizare exceptionala la fiecare pas. Talpa prevazuta cu shank anatomic din PU pe ambele parti asigura confort pe toata durata purtarii. Tocul de 35 de mm ofera inaltime si eleganta pentru orice silueta.