dyfashion.ro

Cardigane: cele mai frumoase modele

cardigan-femei-1
Se pare ca aceasta toamna este una capricioasa. Cand este prea cald, cand este dintr-o data rece. Cand e soare, cand apare un nor negru si greu si isi varsa nemultumirea peste noi. De aceea trecerea de la maneca scurta la o jacheta de toamna este destul de dificila. Avem ca piesa intermediara paltonul, insa uneori este dificil sa te hotarasti daca e vreme de palton sau de jacheta sau de un pulover subtire.
De aceea, pana ne hotaram cum sta treaba cu vremea in aceasta toamna, va propun sa ne bucuram ochii cu cateva modele irezistibile de cardigans.

Iata  modele mele preferate, potrivire pentru stiluri vestimentare extrem de versatile:

Cardigan Keep Warm

Ador cardigan-ul larg, din tricot, cu maneci 3/4! Este ultra comod si ofera posibilitati nenumarate de asortare. Poate fi purtat fara niciun fel de accesoriu, insa daca vrei sa iti condimentezi tinuta, poti sa optezi pentru o brosa supradimensionata, o curea lata din piele sau elastica. Optiunile de accesorizare sunt numeroase, iar imaginatia nu trebuie sa fie pusa la colt!

Piesa este potrivita pentru o zi racoroasa de toamna, indiferent ca ai ales o tinta office sau casual smart. Poti purta cardigan-ul peste o camasa eleganta, peste o helanca sau chiar un tricou.

Acum depinde de tine ce alegi: cardigan gri sau navy.

cardigan-femei-2cardigan-femei-3

Cardigan MissQ Great Advance

Anul 2016 a fost anul imprimeurilor bogate, fie ca vorbim de imprimeu floral, geometric sau psihedelic. Moda strazii a dat nastere unor imprimeuri vibrante care emana energie si stil, transformand piese clasice in piese pline de personalitate. Intotdeauna voi fi fermecata de items care reinventeaza contururi sau care transforma formele geometrice in elemente decorative impresionante.

Daca si tu esti fermecata de puterea liniilor si a formelor, iti propun un cardigan magic care atrage toate privirile. Este perfect pentru o tinuta smart casual, pentru o zi petrecuta la office sau la facultate. Este un item comod, stylish si extrem de versatil.

cardigan-femei-4cardigan-femei-5

Cardigan Flashy Wear

Un model exceptional de cardigan de dama, care te duce cumva cu gandul la o jacheta de toamna, poate chiar jacheta model aviator, este Cardigan Flashy Wear. De data aceasta croiul este unul mai complex: avem un guler lat care pune in evidenta bustul si merge perfect cu un colier supra dimensionat mai ales daca alegi o bluza mono; manecile sunt lungi din tricot, iar buzunarele supradimensionate sunt punctate de material identic cu cel al gulerului; croiul nu mai este atat de larg precum cel propus de primele modele, iar cordonul este cel care iti pune in evidenta talia.

Ce spui, te tenteaza acest model de cardigan-trench? E un mix interesant si extrem de atractiv!

cardigan-femei-6cardigan-femei-7

In aceasta toamna ai din ce alege, indiferent ca iti place sa te imbraci sport, office sau casual!

VEZI OFERTA COMPLETA DE CARDIGANTE DAMA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/descopera-cele-mai-frumoase-modele-de-cardigan/