fashiondays.ro

Cizme: Modele în Tendințe 2016/2017

cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-1
Cizme de Damă: Ce modele în Tendințe aduce Sezonul 2016/2017

Cizmele se dovedesc a fi alegerea perfectă în materie de încălțăminte pentru toamnă și iarnă. Cu fermoar, șiret sau catarame, cizmele pot schimba radical o ținută. Până la jumătatea gambei sau lungi, peste genunchi, cizmele pot fi purtate atât la rochii și fuste elegante, cât și la blugi sau colanți. Purtate cu șosete groase, ele conferă ținutei o alură chic!

Cum se Poartă Cizmele Peste Genunchi?

Cizmele peste genunchi pot fi purtate într-o mulțime de combinații. Poți opta pentru modele din piele naturală și le poți asorta cu jeans sau rochii mini. Cizmele peste genunchi din piele întoarsă cu toc înalt se vor asorta perfect cu o rochie mai elegantă sau un look de seară, poate chiar de club.

Dacă ești totuși adepta ținutelor casual, există modele de cizme peste genunchi și pentru tine, cu talpă joasă sau ortopedică, perfecte pentru activități mai solicitante. În timpul zilei ele mai pot fi asortate cu sacouri sau cămăși, dar le poți potrivi chiar și cu fuste ample de lungime medie.
Unde Găsesc Cizme de Piele și Cizme peste Genunchi?

Ama Fashion îți propune toamna aceasta o colecție de modele de cizme peste genunchi, din piele naturală și întoarsă, cu diverse tipuri de toc sau platformă de care te vei îndrăgosti instant!

Cizmele de damă nu mai au nevoie de nicio introducere în sezonul rece.

Un tip de încălțăminte deosebit de practic și popular în rândul femeilor, păstrează de asemenea feminitatea și stilul unei încălțăminte care accentuează charisma și eleganța specific feminină.

cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-2

Cizmele din piele naturală, clasice și elegante

Cizmele din piele naturală au un farmec incontestabil în sezonul rece și sunt un must-have în acest sezon. Poți alege cizme din piele simple, elegante, cu toc gros, potrivite unui look rafinat de zi obținut fără prea mare efort.

CIZME DE DAMA DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-3

Le poți asorta cu jachete de piele pentru un look rock clasic sau cu articole din denim sau tricot pentru un look urban, casual. Deși par simple la prima vedere, opțiunile oferite de cizmele de piele sunt multe și extrem de versatile. Cu un toc cui sau o platformă elegantă, ele pot deveni potrivite pentru o ieșire de seară cu prietenii sau o întâlnire la restaurant.

cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-4

Cizmele din piele naturală lăcuită pot fi de asemenea o opțiune perfectă pentru o seară elegantă, în club sau la o aniversare.

Cizme dama din piele intoarsa

Pielea întoarsă e unul dintre marile trenduri de anul acesta și poate fi admirată în colecțiile de încălțăminte ale designerilor de modă internaționali. Cizmele din piele întoarsă sunt o opțiune de nădejde pentru zilele în care mergi la birou, vremea nu e tocmai prietenoasă și mai ai și comisioane de făcut.
cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-5


Comode dar chic în același timp, pot fi purtate atât la blugi sau pantaloni, cât și la fuste mai lungi sau mai scurte, în funcție de lungimea și tocul cizmei. Elegante și foarte feminine, cizmele lungi din piele întoarsă sunt o piesă clasică și utilă în garderoba fiecărei femei.

CIZME DE DAMA DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-6

Pielea întoarsă arată foarte bine în culori pământii, iar tu poți face un avantaj din asta asortându-le cu paltoane sau cardigane muștar, bleumarin sau verde crud.

cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-7

Cizme Damă cu toc gros și platformă, pentru un look puternic

Cizmele cu platformă se dovedesc foarte utile atunci când îți dorești să combini stilul casual cu cel elegant. Tocul gros nu scapă de lumina reflectoarelor în sezonul rece 2016 – 2017, iar acest lucru se poate observa și la capitolul cizme de damă.

cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-8


Comode datorită platformei care îți asigură o mobilitate sporită, ele pot fi purtate atât la întâlniri business, asortate la sacouri lungi, cât și la evenimente speciale, asortate cu cercei statement sau eșarfe din mătase naturală.

CIZME DE DAMA DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-9

Comod și stilat în același timp, tocul gros oferă echilibru unei ținute venită din extreme, mai ales acum când contrastele sunt foarte apreciate.

Cizme peste genunchi pentru o ținută atrăgătoare

Cizmele peste genunchi reprezintă piesa de rezistență în garderoba fiecărei femei și nu par să se demodeze prea curând. Populare și apreciate chiar și de doamnele mai conservatoare, sunt considerate accesoriul femeilor provocatoare. În materie de feminitate și senzualitate, cizmele peste genunchi par să nu se demodeze niciodată. Au creat un standard și nu îl vor părăsi prea curând, fiind modelul de cizme foarte iubit de către fashionistele cu picioare lungi, cărora le place să accentueze cu atât mai mult acest atu.

cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-10

Cizme înalte din piele naturală

Dat fiind lungimea acestora, ele alungesc vizual piciorul și pot fi purtate atât la evenimente în timpul zilei, cât și pe timp de seară. Cizmele peste genunchi avantajează în primul rând femeile foarte înalte, cu picioare lungi și subțiri, însă și mignonele pot beneficia de avantajele lor dacă aleg nuanțe neutre, cu toc înalt.
cizme-de-dama-modele-in-tendinte-2016/2017-11
Cizme damă peste genunchi din piele naturală

Sursa articol:
http://www.amafashion.ro/blog/tendinte-ghete-2016/