dyfashion.ro

Geaca Top Secret SKU0692

geaca-to-secret-sku0692-1
Ce repede trece timpul! Doar cand rupi filele calendarului atunci realizezi ca acum putine saptamani inca erai in concediu sau purtai rochii vaproroase cu bretele, iar acum cauti cu nerabdare paltoane si geci care sa iti acopere umerii pe perioada noului anotimp.
Atunci cand vine vorba de paltone, desi mofturoasa, sunt capabila sa aleg un palton pe care sa il port la cat mai multe tinute, insa cu jacheta treaba e mai complicata.

In anii anteriori cu greu gaseam o jacheta care sa ma incante. O jacheta pe care sa o port atunci cand paltonul nu se potriveste cu starea mea si nici cu tinuta cu tenta sport sau casual pentru care vreau sa optez. Desi ador outfiturile classy, din cand in cand imi permit si luxul de a petrece cateva ore in tinute sport, mai ales cand frecventez sala pe timp de weekend.
De aceea, cautarea unei geci treaba se complica! Trebuie sa gasesc piesa care sa imi asigure confort termic, si sa se potriveasca la o tinuta sport sau chiar la una smart casual.

Dupa cateva ore de shopping on si off line, iata una din modelele de geci scurte care efectiv m-a vrajit:

Geaca Top Secret

O varianta din ce in ce mai apreciata este geaca din fas si nu orice fas: ci unul extrem de fin si deloc zgmotos la miscare! Modelul este extrem de simplu si practic: lungimea este una potrivita incat sa te duca cu gandul la sport, insa sa te protejeze de frig, fiind putin cambrat pe talie. Inchiderea se realizeaza pe baza de fermoar si capse in zona gatului.

Acest item este perfect pentru a fi asortat cu o pereche de skinny jeans, sau o pereche de pantaloni negri clasici 3/4, o pereche de botine. Sub aceasta poti opta pentru o bluza cu maneca lunga sau chiar o camasa, materialul fiind unul care te va projeza de temperaturile scazute. In cazul in care vrei sa alegi un look sport, poti alege o pereche de colanti si pantofi sport, completand tinuta cu un tricoul. Geanta cu piesele de schimb pe umar si ai o tinuta de sala extrem de apetisanta!

Geaca Top Secret SKU0692 Red

geaca-to-secret-sku0692-2geaca-to-secret-sku0692-3

Geaca Top Secret SKU0692 DarkBlue

geaca-to-secret-sku0692-4geaca-to-secret-sku0692-5

Pe ce combinatie sa mergem: pe geaca casual smart sau pe geaca sport? Ce crezi ca ti se potriveste mai bine?

VEZI SI ALTE MODELE DE GECI DAMA LA MODA TOAMNA ACEASTA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/iata-cea-mai-apreciata-geaca-casual-smart-din-acest-sezon/