dyfashion.ro

Ghete ECCO femei, modele noi

ghete-ecco-femei-modele-noi-1

Ghete casual dama ECCO Elaine (Maro) • ECCO

Ghetele casual de dama ECCO Elaine cu siret sunt confectionate din piele de nubuck oleita. Pielea ECCO Hydromax ofera impermeabilitate, pastrand pielea moale chiar si dupa uscarea repetata. Captuseala din material textil permite piciorului sa respire. Brantul ECCO Comfort Fibre System asigura circulatia aerului in interiorul incaltamintei pentru a mentine un climat sanatos. Totodata branturile detasabile asigura confort, iar talpa usoara si flexibila din poliuretan ofera stabilitate.



ghete-ecco-femei-modele-noi-2

Ghete casual dama ECCO Fara (Mahogany) • ECCO

Ghete casual de dama, cu fetele exterioare confectionate din piele neteda ofera confort si durabilitate. Captuseala din textil absoarbe umezeala pastrandu-ti picioarele uscate. Brantul detasabil din piele mentine un mediu igienic in interior. Talpa dintr-un singur component cu forma anatomica, ofera confort si amortizeaza fiecare pas.


GHETE ECCO FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI

ghete-ecco-femei-modele-noi-3

Ghete casual dama ECCO Soft 2.0 (Bleumarin) • ECCO

Ghete dama confectionate din piele neteda, prevazute cu siret pentru o ajustare perfecta pe picior. Captuseala din textil asigura un climat optim in interior , iar brantul detasabil mentine un mediu igienic. Talpa injectata din PU este rezistenta, usoara si flexibila, oferind confort pe tot parcursul zilei.





ghete-ecco-femei-modele-noi-4

Ghete casual dama ECCO Soft 7 (Black / Powder) • ECCO

Ghete dama casual ECCO Soft 7 confectionate din piele si piele lacuita prevazute cu siret pentru o ajustare perfecta pe picior. Ele ofera o fuziune intre stilul traditional si texturi moderne. Captuseala din textil amortizeaza si absoarbe umezeala, pastrand picioarele uscate oferind un climat optim in interior. Brantul din piele ECCO Comfort Fibre System, permite circularea aerului in interior. Talpa injectata din PU/TPU este usoara, flexibila si rezistenta la uzura.




ghete-ecco-femei-modele-noi-5

Ghete casual dama ECCO Soft 7 (Tarmac) • ECCO

Ghete moderne dama ECCO Soft 7, confectionate din piele naturala moale, cu aspect modern si atemporal. Captuseala din piele amortizeaza si pastreaza piciorele uscate. Brantul detasabil din piele asigura confort la fiecare pas. Talpa direct injectata din PU / TPU asigura aderenta si rezistenta. Prevazute cu siret, moderne si confortabile sunt potrivite pentru tinutele casual.



GHETE ECCO FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI



ghete-ecco-femei-modele-noi-6

Ghete casual dama ECCO CS14 (Negre) • ECCO

Ghete casual dama confectionate din piele naturala cu talpa in culori contrastante. Captuseala din textil permite recircularea aerului pastrandu-ti piciorele uscate.Talpa direct injectata din PU, este flexibila, aderenta si rezistenta la uzura.







ghete-ecco-femei-modele-noi-7

Ghete casual dama ECCO Cool impermeabile (Dark Shadow) • ECCO

Ghete impermabile dama ECCO Cool, confectionate din piele de yak, supla si rezistenta. Captuseala din GORE-TEX permite recircularea aerului in interior, pastrand picioarele uscate. Talpa rezistenta din PU, este usoara, rezistenta si flexibila, oferind confort pe tot parcursul zilei.





ghete-ecco-femei-modele-noi-8

Ghete casual dama ECCO Aimee (Negre) • ECCO

Fetele exterioare confectionate din piele naturala, prevazute cu fermoar si siret pentru o potrivire perfecta pe picior. Captuseala din textil amortizeaza si ofera confort. Brantul detasabil din piele absoarbe umezeala pastrand picioarele uscate. Talpa anatomica din poliuretan este flexibila si aderenta.





ghete-ecco-femei-modele-noi-9

Ghete casual dama ECCO Soft 7 (Coral) • ECCO

Ghete moderne dama ECCO Soft 7, confectionate din piele naturala moale, cu aspect modern si atemporal. Captuseala din piele amortizeaza si pastreaza piciorele uscate. Brantul detasabil din piele asigura confort la fiecare pas. Talpa direct injectata din PU / TPU asigura aderenta si rezistenta. Prevazute cu siret, moderne si confortabile sunt potrivite pentru tinutele casual.





ghete-ecco-femei-modele-noi-10

Ghete sport-casual dama ECCO Intrinsic 1 (Negre) • ECCO

Ghete sport-casual ECCO Intrinsic 1, confectionate din piele de yak si material textil care respira. Pielea perforata ii ofera un aspect cool si modern. Branturile detasabile cu forma unica permit o miscarea naturala a piciorului. Talpa din poliuretan este complet rotunjita, asigurand comfort si flexibilitate. Forma anatomica ofera un confort suprem si permite miscarea naturala a piciorului.