dyfashion.ro

Jucarii muzicale si magnetice

jucarii-educative-muzicale-si-magnetice-1
Intr-o societate ce implica viteza si performanta este bine sa tii pasul cu cerintele si sa ii oferi copilului o educatie cat mai buna si incepand cu varste dintre cele mai fragede. Este bine sa ii faci copilului tau cunostinta treptat cu notiuni noi, care sa il ajute sa se descurce cat mai bine, mai tarziu la gradinita sau scoala. Incearca sa nu lasi educatia copilului tau exclusiv pe mana dascalilor, ci sa te implici si tu activ in procesul de invatare. O metoda eficienta prin care poti face asta, acasa, intr-un mod atragator si amuzant este prin intermediul jucariilor educative.

Magnetii de frigider cu litere sau cifre il pot ajuta pe micutul tau sa invete sa recunoasca literele si sa formeze cuvinte incepand cu cele mai simple pana la cuvinte din ce in ce mai complexe. Partea buna este ca poate face acest lucru chiar in bucatarie, in timp ce tu gatesti si, in felul acesta, petreceti mai mult timp impreuna si il poti supraveghea corespunzator. Il poti invata sa numere si pote memora chiar operatii simple matematice intr-un mod amuzant si eficient.

jucarii-educative-muzicale-si-magnetice-2

Dupa ce treaba a fost terminata, il poti insoti pe micutul tau la o lectie de pian. Jucariile educative in forma de instrumente muzicale sunt foarte populare si foarte utile pentru dezvoltarea aptitudinilor muzicale ale acestuia. Poti canta doua trei note la pianul de jucarie si il poti ruga sa le repete. In felul acesta, iti poti da seama daca are sau nu ureche muzica. Exista nenumarate alte jucarii educative din multe alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa le gasesti pe cele mai potrivite pentru copilul tau.


jucarii-educative-muzicale-si-magnetice-3

Sursa articol:
http://copii.nichiduta.ro/jucarii-educative-muzicale-si-magnetice