dyfashion.ro

Jucariile pentru copiii mici

jucarii-pentru-copiii-mici-1
Joaca este o activitate a fiintelor inteligente, de aceea trebuie sa va invatati copiii sa se joace tot timpul. Chiar daca mesele reprezinta un lucru important, cei mici nu vor manca niciodata un aliment sau o mancare ce nu arata bine, care nu este prezentata frumos, sau care nu spune o poveste. Astfel ca joaca si jucariile trebuie sa fie prezente mereu in viata copiilor.

Jucariile create pentru copiii mici sunt in general testate pentru a fi folosite de catre acestia, insa parintii trebuie sa verifice foarte clar daca jucariile pot fi folosite in deplina siguranta de catre cei mici. Ne referim aici la acele produse care invadeaza viata copiilor, si care ii ajuta pe acestia sa descopere mai usor viata din exterior.

Spre exemplu, un copil de un an este posibil sa vada mai intai cum arata un caine datorita unei jucarii de plus si mai apoi sa vada animalul in realitate; un altul poate auzi sunetul Do de la un pian de jucarie, si mai apoi de la un pian adevarat si asa mai departe.

jucarii-pentru-copiii-mici-2

Lumea jucariilor este o lume plina de mister la inceput pentru copii, dar una fara de care acestia nu s-ar transforma in adultii de mai tarziu. Daca stim, ca si parinti, sa cumparam si de ce nu, sa cream, anumite jucarii pentru copiii nostri (vezi cazul de mai sus cand mancarea unui copil se poate transforma in obiect de joaca), copiii se vor dezvolta mai armonios si vor aplica poate aceeasi metoda a invatarii cu copiii lor.

jucarii-pentru-copiii-mici-3

Peste 5000 de jucarii pe nichiduta.Specialistii recomanda parintilor sa le cumpere copiilor jucarii acestora inca de dinainte ca micutii sa apara pe lume, pentru ca un copil oricat ar fi de mic, este in stare sa perceapa lumea inconjuratoare si isi creeaza singur o opinie in legatura cu aceasta, iar jucariile reprezinta modul cel mai bun pentru a crea o lume inconjuratoare prietenoasa.

Sursa:
http://copii.nichiduta.ro/jucarii-pentru-copiii-mici