dyfashion.ro

Modele de trench în tendințe

modele-de-trenci-in-tendinte-1
Alături de jacheta din denim și de cea din piele, trench-ul (sau trenci) se numără printre cele mai populare item-uri vestimentare ale sezonului de tranziție. Deși este o piesă cu o istorie bogată, pardesiul se bucură și astăzi de aprecieri, fiind considerat nemuritor în lumea modei. Iată ce modele de trenciuri se poartă și la ce outfituri le poți purta!

Trench-ul cream

Daca în sezonul rece au fost la modă paltoanele cream, a venit momentul să îți îndrepți atenția și spre modelele de trench înnobilate de această culoare. Ele oferă o notă rafinată și distinsă oricărui outfit, alungând monotonia vestimentară instant. Le poți purta la item-uri negre pentru un joc al culorilor sau la unele în nuanțe intense. Optează pentru modele de trench cu nasturi aurii pentru o notă glam. Un pardesiu cu croiala în A te va ajuta să ascunzi șoldurile și posteriorul proeminente, în timp ce unul mulat pe corp le va scoate în evidență. De tine depinde ce trăsături ale corpului vrei să estompezi sau nu.

modele-de-trenci-in-tendinte-2modele-de-trenci-in-tendinte-3

Trench-ul cu imprimeu

Tendințele anului aduc în prim plan și trench-urile decorate cu imprimeuri. Ultimele colecții pun accent pe feminitate și eleganță, conferind o notă deosebită până și celor mai banale ținute vestimentare. Se poartă împrimeurile florale, geometrice și cele animal print. Cum acest item este vedeta outfitului, mizeaza pe piese uni, simple, pentru un look fără cusur. Completează ținuta cu pantofi cu toc, pălării și ochelari de soare pentru a dobândi un aer de divă urbană.

modele-de-trenci-in-tendinte-4modele-de-trenci-in-tendinte-5

Trench-ul cu două rânduri de nasturi

Model vechi în istoria modei, trench-ul cu două rânduri de nasturi nu lasă impresia că va părăsi prea curând topul tendințelor. El a suferit mai multe interpretări de-a lungul timpului, astfel că ai la îndemănă mai multe variante fashion. Investește într-un model clasic, având în vedere că este atemporal și versatil. Insa nici un model într-o nuanță intensă sau unul din denim nu ar trebui excluse de pe lista de achiziții vestimentare dacă vrei să fii în tendințe în acest an.

modele-de-trenci-in-tendinte-6modele-de-trenci-in-tendinte-7

Trench în nuanțe pastelate

Nuanțele pastelate sunt la modă în primăvara anului 2015, așa că nu ar trebui să îți lipsească din dressing un astfel de trench. Cuvintele cheie sunt: romantism, feminitate și inocență. Lasă-te inspirată de acest anotimp și mizează pe un pardesiu roz deschis, peach sau bleu. Pornind de la aceste piese de bază, construiește un outfit care să se plieze pe personalitatea ta. Poți să combini mai multe piese în culori pastelate sau să porți unele în tonuri neutre.

modele-de-trenci-in-tendinte-8modele-de-trenci-in-tendinte-9

Alege modelul de trench preferat și integreaza-l în cât mai multe ținute. Fii inspirată în această primăvară de nuanțele pastelate și de imprimeurile florale, lasând modelele în nuanțe intense, nonculori sau tonuri neutre să-ți completeze outfiturile de toamnă.

Sursa:
http://starsblog.ro/modele-de-trench-in-tendinte-in-2015-li-se-mai-spune-si-trenciuri-treciuri-de-dama/