dyfashion.ro

Outfit inspirat din albastrul cerului

outfit-inspirat-din-albastrul-cerului-1
Pe masura ce zilele devin putin mai racoroase intru si eu in starea de leneveala pre-iarna. Daca iarna simtim cum treptat intram in hibernare prin faptul ca ne retragem mai repede in casa la caldurica, toamna simtim cum diminetile devin parca ceva mai rele cu noi, cum patul ne trage mai mult care asternutul cald si cum racoarea ne imbie la cafele sau ceaiuri calde. Vremea diminetilor lejere cu soare bland si dulce se cam duce si isi fac intrarea paltonul sau jacheta usoara de toamna.

Tocmai pentru ca ma cuprinde nostalgia atunci cand ma gandesc la cerul albastru de vara, am ales sa „imi vindec” cumva suferinta si m-am decis ca voi compensa prin vestimentatie.

Azi iti propun un nou outfit, pe care te provoc sa il incerci, in cazul in care norii se opresc prea mult pe cerul ce a vegheat asupra noastra intreaga vara:

Rochie Top Secret SSU1693 Blue

Ce spui de clasicul denim? Anul acesta a fost in mare voga, mai ales daca vorbim despre skinny jeans sau pantalonii scurti de dama. Insa ce spui de o rochie din denim? iti propun un material usor ce iti lasa pielea sa respire, ce te ajuta sa faci trecerea de la maneca scurta la maneca lunga si iti ofera libertate in miscare si accesorizare. Modelul Rochie Top Secret SSU1693 Blue este extrem de atractiv prin croiul asimetric, minimalist, care pune in evidenta cusaturile si pensele care contureaza silueta.

outfit-inspirat-din-albastrul-cerului-2outfit-inspirat-din-albastrul-cerului-3

Neavand un pattern care sa incarce tinuta, posibilitatile de accesorizare sunt nenumarate: poti opta pentru o esarfa in tonuri calde, un colier lung si chiar o palarie cu boruri largi. Pentru un look boho poti opta pentru franjuri si un pancho colduros din lana. Acest outfit poate fi potrivit pentru primele zile petrecute la facultate.

Culoarea imi aduce aminte de cerul limpede al verii si ma face sa ma simt de parca tocmai m-am scaldat in valurile racoroase ale marii!

Palton Top Secret SPZ0358 Blue

Poti completa tinuta cu un palton tot in nuanta de albastru deschis, iar modelul Top Secret SPZ0358 Blue merge perfect cu rochia din denim. Aeasta combinatia apropiata ca nuanta iti asigura o aparitie proaspata, vibranta, plina de farmec. Materialul este catifelat la atingere, iar croiul mai larg te ajuta sa asortezi acest item si la alte tinute de toamna. Mininalismul este din nou evident prin croi si lipsa imprimeului, iar influenta masculina- edgy – este inspirata de modul in care este compus reverul.

outfit-inspirat-din-albastrul-cerului-4outfit-inspirat-din-albastrul-cerului-5

Sursa:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-ceva-vechi-ceva-nou-ceva-inspirat-din-albastrul-cerului-de-vara/