fashiondays.ro

Palton scurt sau palton lung?

PALTON-SCURT-SAU-PALTON-LUNG-1
Din cauza nehotararii mele de a trece (cu mai mult curaj) la haine mai groase, zilele acestea m-am ales cu o raceala de toata frumusetea. Desi ploile deja bat in geam cu putere, nu puteam nicicum sa ma despart de materialele vaporoase, nici macar umbrela nu indrazneam sa o iau in geanta. Drept rasplata pentru refuzul meu incapatant de a ma adapta noului anotimp, m-am ales cu o raceala de toata frumusetea si cu cateva zile de concediu luate obligat-fortat.

Si pentru ca mi-am invatat lectia, in timp ce stateam cocotata in varful patului cu cana de ceai si pastile de vitamina C langa mine, am facut prima mea sedinta de shopping pentru noul sezon, desigur accesand mega ofertele shop-ului online StarShinerS.

Iata cele 2 piese irezistibile pe care mi le-am comandat:

Palton Top Secret SPZ0334 LightGrey

Pentru o plimbare linistita in diminetile racoroase de toamna am ales un palton scurt, cu rever clasic cu influente barbatesti puternice. Gulerul larg permite purtarea acestei piese cu fulare sau esarfe groase specifice anotimpului rece si chiar fara niciun fel de accesoriu de acest gen. Look-ul tau nu va parea prea simplist datorita croiului atractiv pe care ti-l propune modelul, care propune linii rotunde ca decupaj in partea inferioara, facand aspectul mai putin edgy.

Paltonul poate fi purtat la o tinuta office si smart casual, mai ales ca nuanta acestui permite accesorizarea cu mai multe piese vestimentare bogate in imprimeuri.

PALTON-SCURT-SAU-PALTON-LUNG-2PALTON-SCURT-SAU-PALTON-LUNG-3

Palton Top Secret TPZ0105 Peach

Daca este o culoare care ma inebuneste este culoarea peach, culoarea piersicii. Acea nuanta intre nude si roz vintage, care iti incita imaginatia sa alegi cele mai romantice piese vestimentare ale sezonului. Daca nu iti place sa te afisezi ca romantica incurabila, stai linistita ca paltonul Top Secret TPZ0105 Peach este potrivit si pentru o tinuta office sau smart casual. Materialul din care este realizata piesa este extrem de catifelat si iti ofera confortul termic perfect pentru zilele reci de toamna.

Croiul este simplu, insa nu lipsit de frumusetea detaliilor. Cusaturile sunt lasate la vedere, tocmai pentru a da piesei un aer retro. Lungimea acestuia este mai mare decat cea a paltonului propus anterior, iar reverul clasic lipseste este inlocuit cu linii simple si inchidere cu fermoar. Modelul propune un croi relativ ermetic, minimalist, potrivit pentru orice tip de combinatie: merge chiar si la o pereche de skinny jeans sau chiar la o pereche de pantaloni clasici tip pana.

PALTON-SCURT-SAU-PALTON-LUNG-4PALTON-SCURT-SAU-PALTON-LUNG-5

Ce alegi de aceasta data: un palton scurt sau un palton lung?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE PALTOANE ELEGANTE PENTRU FEMEI CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/palton-scurt-palton-lung-care-sa-fie/