dyfashion.ro

Pardesiu Awesome Fall DarkBlue

Pardesiu Awesome Fall DarkBlue
Pentru ca tot suntem la capitolul colectie de toamna, toamna, zile ploioase… am pentru tine o veste buna: am identificat pardesiul visurilor mele! De ce estea aceasta o veste buna pentru tine? Pentru ca vei fi fermecata de model!

Pardesiu Awesome Fall DarkBlue

Cum sa nu adori un pardesiu elegant cu textura bogata? Un pardesiu pe care il poti purta peste o rochie ultra eleganta sau chiar la office, avand o lungime potrivite pentru mai multe tipuri de tinute. Ce m-a atras la acest model este textura in relief: un material asemanator cu o catifea raiata aplicat peste un fundal ce te duce cu gandul la o jacheta din piele naturala mata. O combinatie irezistibila, as putea spune!

Croiul este clasic, cambrat pe talie, cu doua randuri de nasturi, cu maneca lunga si rever lat. Lungimea pardesiului este potrivita pentru o tinuta office compusa in doua piese, indiferent ca e vorba de fusta sau pantalon. Reverul este suficient de lat incat sa puncteze umerii, insa destul de scurt incat in momentul in care te inchizi la nasturi bustul sa fie dezgolit. Aici ai doua oportunitati de accesorizare: o esarfa de matase legata in jurul gatului sau un sal calduros- poate chiar unul negru cu mici aplicatii stralucitoare. In functie de ocazie poti alege salul potrivit, stiind ca alegerea va fi una inspirata si clar admirata!

Pardesiu Awesome Fall DarkBluePardesiu Awesome Fall DarkBlue

Iti propun un outfit irezistibil pe care sa il porti la o iesire classy impreuna cu prietenele: o fusta din piele neagra, o camasa din voal negru sau cu volane bogate, si un sal rosu pe care sa il porti peste umeri. Impactul wow! este garantat de contrastul puternic dintre culori! Cine spunea ca pardesiul de toamna este un item old fashion? Acum il poti contrazice usor, doar aratandu-i pozele de mai sus.

MODA-DE-TOAMNA-FEMEI-1MODA-DE-TOAMNA-FEMEI-2

VA RECOMANDAM NOILE TINUTE DE TOAMNA FEMEI VEZI AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/pardesiu-texturi-inedite-love/