fashiondays.ro

Rochia eleganta din dantela Eleny

rochii-elegante-dantela
Asociata cu nobletea si regalitatea, dantela este unul dintre materialele a caror frumusete nu se evapora niciodata, si care continua sa fascineze creatorii de moda din intreaga lume. Reinterpretata, vintage, contemporana sau clasica, dantela surprinde intotdeauna placut, in special daca vorbim despre vestimentatia de eveniment. Iar tu, ca femeie, detii in sifonier cel putin un articol vestimentar din dantela. O rochie eleganta in plus nu poate sa fie decat un motiv de bucurie, nu-i asa?

De aceea, astazi aducem in atentia ta cateva repere generale de stil pe care ti le poti insusi in toamna aceasta, in ceea ce priveste alegerea rochiilor elegante din dantela. Avem de-a face cu un an in care culorile vibrante sunt incurajate in aceeasi masura precum culorile nude, clasice sau pastelate, astfel ca varietatea rochiilor elegante din dantela de care dispunem poate sa fie de-a dreptul covarsitoare. Pastreaza-ti intotdeauna standardele inalte, si opreste-ti atentia doar asupra acelor rochii de dantela care corespund preferintelor tale in materie de stil, gama cromatice, personalitate si conformatie fizica. Pentru ca doar in acest fel vei reusi sa creezi o tinuta de un efect spectaculos, pe care o vei indragi si pe care iti vei dori sa o porti iar si iar.

Unul dintre elementele noastre favorite in ceea ce tine de trendurile acestui anotimp consta in pasiunea pentru culorile pastel. In combinatie cu o rochie din dantela eleganta, o nuanta delicata reuseste sa accentueze alura romantica a tinutei, fascinand de la prima vedere. Recomandarea noastra pentru evenimentele de sezon este rochia eleganta din dantela Eleny. Cu maneci scurte ce iti imbraca delicat partea superioara a bratului, vroi conic menit sa iti puna in valoare formele feminine, decolteu in V si spate usor decupat, rochia se face remarcata atat datorita texturii rafinate si luxuriante a dantelei, cat si culorilor care o transforma intr-o reala bijuterie vestimentara. Disponibila pe rosu, violet aprins, caffe sau lila, rochia eleganta din dantela are capacitatea de a se adapta cu usurinta oricarei categorii de eveniment, datorita lungimii sale ideale: situata cativa centimetri deasupra genunchilor, rochia eleganta din dantela iti pune in valoare silueta reusind sa pastreze o aparitie classy, in acelasi timp. Poart-o cu incredere si vei fi complimentata la orice eveniment deosebit.

rochii-elegante-dantelarochii-elegante-dantela

Descopera rochiile elegante din dantela create in cea mai noua colectie si lasa-te apreciata toamna aceasta!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/ro/rochii/rochie-cocktail-midi-dantela-cu-maneci-scurte-lila-eleny/580