dyfashion.ro

Rochie Artista Famous Muse Red

Rochie Artista Famous Muse Red
Daca te-ai plictisit de tinutele de nunta clasice, acele culori pastelate pe care le poarta orice invitata, iata aici solutia perfecta pentru o seara de neuitat: rochia rosie! Iti dedic acest model, tie, celei care acum cauta inspiratie pentru tinutele sale; tie celei care vrei sa iesi din tipare si sa ai intotdeauna o aparitie demna de admiratia tuturor celor din jur indiferent de ocazie sau de momentul zilei!

Rochie Artista Famous Muse Red

Desi exista o mare posibilitate sa concurezi cu mireasa, iata tinuta pe care te incurajez sa o adopti pentru urmatoarea nunta la care vei participa! De ce sa alegi nude-ul atat de des intalnit la o astfel de ocazie, cand poti sa alegi o culoare vibranta, plina de farmec si extrem de pasionala: rosul aprins!

Modelul Artista Famous Muse Red este o imbinare exceptionala intre culoarea insensa a rosului, broderie bogata in zona pieptului si aplicatii stralucitoare de paiete. Are toate ingredientele necesare pentru o rochie bogata in optiunile pe care ti le ofera pentru ca tu sa fii o diva!

Rochie Artista Famous Muse RedRochie Artista Famous Muse Red

Croiul iti ofera libertate in miscare, desi partea superioara este croita asemenea unui corset, iar bustul este pus in evidenta de aplicatiile stralucitoare si broderia impecabil aplicata. Partea inferioara este asemenea unei cascade: bogata in volum, de aceasta data- bogata in voal care este dublat pentru a avea parte de o tinuta care nu lasa prea multe la vedere.
Te-ai decis? Eu spun ca e timpul sa fii acea misterioasa lady in red de la nunta amicilor tai.

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII DE OCAZIE, VEZI AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/senzatii-pasionale-rochia-rosie-perfecta-pentru-o-nunta-incendiara/