dyfashion.ro

Rochie de seara Juliana Lila

rochie-de-seara-midi-dantela-pretioasa-lila-cu-cupe-juliana1
Fericitelor posesoare ale unei siluete de tip clepsidra li se potriveste absolut orice tip de rochie de seara. In ciuda faptului ca o astfel de conformatie fizica este un avantaj, fiind considerata silueta feminina perfecta, multe femei se vad puse in situatia dilematica de a alege o rochie de seara care sa le puna in valoare calitatile fizice. Si poate pentru ca sunt atat de sigure ca vor arata bine indiferent de modelul de rochie pe care il poarta, de multe ori se poate intampla ca efectul cautat sa nu fie si cel obtinut.

De aceea, astazi vorbim despre rochia de seara potrivita pentru silueta de tip clepsidra, din perspectiva valorificarii la potential rochie-de-seara-conica-lilamaximum a calitatilor fizice. Pentru ca, asa cum spuneam mai sus, daca ai o silueta de tip clepsidra poti sa porti orice si tot vei arata bine. Insa nu vrei sa arati doar bine, ci exceptional, sa starnesti admiratia si privirile tuturor celor din jur.

Rochiile de seara conice sunt reteta succesului pentru posesoarele siluetei de tip clepsidra. De ce? Pentru ca, datorita design-ului si croiului lor, rochiile de seara conice au capacitatea de a-ti pune in valoare formele feminine, mulandu-se discret pe liniile corpului tau. Iar pentru silueta clepsidra acest lucru este esential. Seducatoare, dar in acelasi timp extrem de elegante si rafinate, rochiile de seara conice nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei care are o silueta clepsidra.

De lungime midi, rochia de seara Juliana se face remacarata prin calitatea exceptionala a dantelei pretioase din care este confectionata, prin culoarea deosebita datorita careia vei dobandi o alura usor romantica, delicata si feminina, si prin croiala conica menita sa iti puna in valoare formele feminine. Dotata cu cupe si bretele fine, rochia de seara Juliana poate fi purtata cu succes la cele mai speciale evenimente, conferndu-ti momente de neuitat.

rochie-de-seara-midi-dantela-pretioasa-lila-cu-cupe-juliana2rochie-de-seara-midi-dantela-pretioasa-lila-cu-cupe-juliana3

Descopera colectia de rochii de seara conice ideale pentru silueta de tip clepsidra, si lasa-te admirata!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochia-de-seara-potrivita-pentru-silueta-clepsidra/