fashiondays.ro

Rochie negra de seara Delice

rochie-de-seara-neagra-midi-cu-dantela-argintie-delice1
Ce poti regasi nou intr-o rochie neagra, in acest sezon? Chiar daca simplitatea este unul dintre punctele forte ale rochiilor negre, imbogatirea acestora cu detalii pretioase discret amplasate este un element care poate transforma pe deplin o rochie neagra, conferindu-i  o alura inedita care va fascina instantaneu. Croiurile menite sa iti puna formele feminine in valoare, alaturi de lungimea midi, sunt alti doi indicatori ai reinventarii clasicei rochii negre elegante, care sunt in voga in acest sezon.

Inspirati de eleganta clasica a rochiilor negre etern la moda, dar tinand cont de cele mai actuale trenduri internationale si creatii de moda ale designer-ilor vestimentari, am creat cateva modele de rochii negre elegante absolut superbe, pe care ti le punem la dispozitie toamna aceasta astfel incat sa fascinezi prin prezenta ta oriunde alegi sa le porti.

Astazi, iti recomandam o superba rochie de ocazie neagra eleganta de lungime midi, care va deveni o reala bijuterie vestimentara pentru sifonierul tau: confectionata din triplu voal, rochia neagra eleganta Delice impresioneaza in primul rand datorita insertiilor de dantela de la nivelul bustului si al taliei; confectionate din dantela pretioasa argintie cu accente metalizate, detaliile inserate fascineaza prin eleganta si rafinament, reusind sa iti accentueze talia si sa iti puna bustul in valoare. Eleganta clasica de inspiratie a anilor '60 care defineste rochia neagra Delice adauga un plus de farmec si mister feminin imaginii tale, in vreme ce design-ul conic iti pune in valoare formele siluetei, iar deschizatura de pe picior iti sporeste senzualitatea. Pretioasa prin definitie, rochia neagra eleganta Delice nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci si pentru a te pune in valoare la orice eveniment special ai alege sa o porti.

rochie-de-seara-neagra-midi-cu-dantela-argintie-delice2rochie-de-seara-neagra-midi-cu-dantela-argintie-delice3

Descopera rochiile de ocazie negre, si asigura-te ca iti reinnoiesti garderoba festiva cu o piesa vestimentara deosebita.

Pentru tinutele office, casual-chic sau de seara, rochiile negre elegante sunt intotdeauna o solutie cu ajutorul careia este imposibil sa dai gres. Intotdeauna la moda, acceptate de catre orice cod vestimentar, feminine si practice, rochiile negre pot fi complimentate la infinit, pentru ca avantajele pe care o femeie le poate regasi intr-o rochie neagra eleganta sunt extrem de multe, si intotdeauna se pot gasi si mai multe. Cu siguranta fiecare femeie detine in propria garderoba cel putin o rochie neagra eleganta pe care o poarta cu placere de fiecare data cand are ocazia, insa nu ar strica o usoara reinnoire a sifonierului, nu-i asa? Mai ales ca toamna vine cu modele de rochii negre elegante absolut fascinante.

Rochii de ocazie, oferta actualizata si preturile click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-negre-elegante-in-tendinte/