dyfashion.ro

Rochie Sherri Hill 50560 Brown

Rochie Sherri Hill 50560 Brown1
Nu stiu cum se face, probabil din cauza frunzelor roscate ce formeaza deja un covor cripsy, zilele acestea am cautat cu inversunare o tinuta care sa imi ofere o tenta romantica si, cumva, legata de noua stare nostalgica generata de venirea toamnei. Si am gasit-o!

Mi-am dorit sa te inspir si sa te conving sa tinuta de mai jos este ideala pentru un party nebun sau poate chiar pentru un eveniment special:

Rochie Sherri Hill 50560 Brown

Ce spui de o combinatia intre voal metalizat si pietre sclipitoare? Pare prea mult? Ti-e teama ca vei atrage prea mult atentia? Ei bine, draga mea prietena, da, combinatia este una pretentioasa, insa nu este prea mult pentru o tinuta ce se doreste a fi plina de personalitate. Legat de atentia pe care o vei atrage, ar trebui sa fii obisnuita pana acum cu asta.

Rochia este realizata din doua piese, extrem de iubite in sezonul trecut: top si fusta. Desi decupajele generoase te pot duce cu gandul la o rochie de vara, materialul si culoarea aramie transforma rochia Sherri Hill 50560 Brown intr-o tinuta potrivita pentru un party nebun de inceput de toamna. Daca esti invitata la un eveniment special, precum o nunta, nu ezita sa alegi aceasta tinuta unica, doar ai grija sa nu starnesti invidia miresei!

Topul este slendid datorita materialului care sustine pietrele stralucitoare si mai ales datorita stralucirii acestor aplicatii. Vei parea precum o sirena, plina de farmec si imposibil de evitat cu privirea. Pentru ca rochia sa ofere iluzia unei continuitati, partea superioara a rochiei este punctata de pietre stralucitoare identice cu cele aplicate pe top. Astfel talia este punctata intr-un mod elegant, iar decupajele sunt clar evidente, bronzul tau dobandit peste vara fiind scos in evidenta cu usurinta.

Decupajul din zona spatelui este pur si simplu seducator si compenseaza lipsa unui decolteu in zona bustului. Cu toate ca decolteul lipseste, silueta ta este mereu pusa in valoare de modelul irezistibil de sexy al acestei rochii.

Fusta este precum o briosa cu mure! Delicioasa pana la ultimul volan! Voalul cu tenta metalizata ofera un efect wow! tinutei, aducand o tusa de rebel costumetiei. Nu oricine poate purta un mix intre voal metalizat si pietre sclipitoare, dar tu, draga noastra prietena, stim ca vei purta aceasta tinuta cu stil si curaj!

Rochie Sherri Hill 50560 Brown2

Sambata, la primul party din luna octombrie imi rezerv dreptul ca toate privirile sa fie atintite catre mine! Tu, te-ai decis unde vei petrece weekend-ul?

ROCHII DE OCAZIE SCLIPITOARE CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/tinuta-perfecta-pentru-primul-party-din-luna-octombrie/