dyfashion.ro

Rochie Sherri Hill 50612 gold/pink

rochie-de-ocazie-sherri-hill-50612-1
Toamna este anotimpul preferat de nuntasi, poate pentru ca vremea este mai putin caniculara decat pe timpul verii si poate ca anotimpul este mai prietenos cu romantismul indragostitilor. In luna septembrie si octombrie am trecute pe lista aproximativ… 6 nunti. In fiecare weekend voi purta in piept floarea alba, pe care o primeste orice nuntas pentru a o afisa cu mandrie.

Problema de care nu am scapat nici de data aceasta este binecunoscuta intrebare `eu cu ce ma imbrac?`. Dupa ce am rascolit garderoba si am hotarat ca nu am cu ce sa ma imbrat, desi pe pat erau asezate cateva zeci de rochii elegante, m-am hotarat sa curm suferinta femeii aflate in dificultate vestimentara si sa imi aleg o rochie exceptionala pe care pusesem ochii de ceva timp.

Am intrat pe StarShinerS si am ales rochia aceasta delicioasa:

Rochie Sherri Hill 50612 gold/pink

Nu am scapat de sub influenta intensa a imprimeurilor florale, caci le-am purtat cu atat de mult drag intreaga vara de aceea rochia pe care am ales-o, pentru prima nunta… din cele 6 de pe lista, are o broderie florala exceptionala. De cum am vazut modelul, m-am gandit la acele rochii de printesa pe care le intalnim in toate filmele romantice in acel amoment in care EA isi face aparitia in fata LUI printr-o intrare spectaculoasa, purtand o rochide hipnotizanta. Poate cu ajutorul acestei rochii imi voi gasi si eu printul…

Dar sa revenim la acest model exceptional! Croiul este unul sofisticat, prin forma valuroasa si asimetrica a rochiei. Este bogata in volum, iar materialul peste care este aplicata broderia este suficient de rigid incat sa asigure volum rochiei intreaga noapte, indiferent de cat de mult dansezi! Culorile sunt de-a dreptul irezistibile: fundalul roz-peach, peste care este aplicata broderia realizata din fir roz cu fir aurie contureaza o combinatie pretentioasa care prin definitie inseamna stil si extravaganta high fashion!

Desi modelul nu presupune decolteu, umerii sunt pusi in evidenta prin croiul delicat: partea superioara a rochiei este construita precum un corset, punctand talia, iar broderia se prelungeste pana deasupra corsetului chiar si peste umeri. Pentru a oferi un aspect spectaculos, broderia din zona umerilor si a bustului propune cateva aplicatii din pietre stralucitoare, ce te ajuta cu accesorizarea: poti elimina colierul si alege doar o pereche de cercei supradimensionati.

Spatele este pus in evidenta de un decupaj in V, nu foarte adanc, insa suficient de generos incat sa starneasca imaginatia celor din jur

rochie-de-ocazie-sherri-hill-50612-2rochie-de-ocazie-sherri-hill-50612-3

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII ELEGANTE DE OCAZIE, VEZI AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/wedding-fashion-rochia-care-va-intoarce-toate-privirile/