dyfashion.ro

Rochie Top Secret SSU1596 Red

Rochie Top Secret SSU1596 Red
Se pare ca toamna isi intra in drepturi, ploile lasa semne pe asfaltul care acum cateva zile ardea sub lumina fiebinte a soarelui de vara, iar frunzele deja contureaza un covor de frunze ruginii. A venit timpul sa scoatem din garderoba jachetele subtiri de toamna, trench-urile si umbrelele.
Nuantele de galben ruginit si aramiu pot fi deja observate pe frunzele copacilor, iar nostalgia vine in nuante ruginii intense. Tocmai pentru ca adoram aceste culori, m-am gandit sa iti propun o tinuta intens colorata pentru un inceput de toamna mofturos.


Rochie Top Secret SSU1596 Red


Ce spui de un rosu burgund? Acea culoare ce te duce cu gandul la un pahar de vin delicios, savurat pe terasa intr-o noapte linistita de toamna. De cate ori iti trece prin gand aceasta culoare seducatoare, atunci cand te gandesti la anotimpul tomnatic? Iti spun eu, de fiecare data! De aceea iti propun o rochie usoara si plina de farmec, ce te duce cu gandul la vara de prea putin timp apusa. Croiul este larg, insa pentru a evita lipsa unui echilibru, snurul cu ciucuri aplicat in talie puncteaza fin silueta in functie de intensitatea cu care este strans.

Manecile 3/4 si marginea inferioara a rochiei sunt impodobite cu  o aplicatie delicata de ciucuri rotunzi. Un deliciu, nu alta! Detaliul imi aminteste de zilele copilariei, facand rochia sa devina o declaratie de stil putin sentimentala.


Rochie Top Secret SSU1596 RedRochie Top Secret SSU1596 Red

 Va recomandam si ultima colectie de rochii elegante, click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-rosu-burgund-pentru-o-toamna-epica/