dyfashion.ro

Rochii rosii de seara Miss Grey

rochie-de-seara-rosie-cu-umerii-goi-bust-dantela-pretioasa-fusta-triplu-voal-kristie1
Te provocam sa inchizi ochii si sa iti imaginezi intalnirea ideala cu perechea ta. Nu-i asa ca te vezi deja imbracata intr-o incatatoare rochie de seara rosie? Iar acest lucru nu este un cliseu, din contra. Ne imaginam intalnirile romantice prin raportare la rochiile rosii pentru ca acestea au o incarcatura simbolica extrem de profunda, fiind asociate cu pasiunea, cu dragostea, cu seductia si cu esenta feminitatii insasi. Nimic nu poate reprezenta mai bine portretul si personalitatea reala a unei femei decat o rochie rosie de seara.

Pentru ca toamna, in general, ne pregateste surprize placute, asigura-te ca o intampini si tu cum se cuvine, in asa fel incat sa ai parte de momente de neuitat. Pentru intalnirile tale romantice care vor urma subrochie-rosie-de-seara clar de luna, cu fosnetul frunzelor pe fundal si priviri aruncate piezis peste masa, recomandam rochiile rosii de seara. Ele sunt unul dintre ingredientele principale care iti transforma povestea de dragoste intr-una perfecta. Insotite de o atitudine pe masura, de un zambet sincer si de eleganta gesturilor tale, rochiile rosii de seara pot deveni martorele tacite ale celor mai frumoase povesti de iubire, la care, uneori, poate doar visai.

Din fericire, rochiile de seara rosii se regasesc in atat de multe variante de texturi si modele, incat nu ai posibilitatea sa te lamentezi ca nu exista o rochie rosie perfecta si pentru tine. Pentru ca, indiferent de preferintele tale in materie de stil sau de conformatia ta fizica, intotdeauna exista o rochie rosie care abia asteapta sa fie purtata si sa faca parte din garderoba ta festiva.

rochie-de-seara-rosie-cu-umerii-goi-bust-dantela-pretioasa-fusta-triplu-voal-kristie2rochie-de-seara-rosie-cu-umerii-goi-bust-dantela-pretioasa-fusta-triplu-voal-kristie3

Pentru ca discutam despre intalnirile romantice, iti recomandam sa optezi pentru o rochie rosie de seara versatila, care sa poata fi purtata cu succes si la alte evenimente, iar tu sa te alegi intotdeauna cu complimente selecte. Cum alegi o rochie de seara rosie versatila? Simplu: te orientezi asupra liniilor simple, asupra texturilor cu accente romantice si asupra unei lungimi... midi. De ce midi? Pentur ca aceasta lungime este considerata, in moda internationala, ca fiind lungimea ideala, reusind sa se plieze cu succes chiar si celor mai pretentioase coduri vestimentare impuse de diverse evenimente.

Cu bustul confectionat din dantela si fusta din triplu voal, rochia rosie de seara Kristie este un accesoriu vestimentar pe care il vei adora instantaneu. Atat tu, cat si perechea ta sau orice alt privitor. Liniile design-ului conic iti urmaresc subtil formele feminine, punandu-ti in valoare silueta si conferind imaginii tale o alura deosebit de senzuala si feminina. Umerii lasati dezvaluie suficient de mult pentru a atrage atentia si a incita, in vreme ce lungimea midi a rochiei rosii de seara iti confera acea alura classy de care ai nevoie pentru a te face remarcata printr-o elegana desavarsita. In combinatie cu un colier statement, rochia rosie de seara Kristie devine o bijuterie vestimentara care te va transforma instantaneu, cle putin pentru o seara, in cea mai frumoasa femeie care a existat vreodata.

Patrunde in universul melancolic si romantios al toamnei, cu rochiile rosii de seara Miss Grey, din noua colectie Pre-fall 2016.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-rosii-de-seara-pentru-romante-de-toamna/