dyfashion.ro

Rochiile de catifea elegante sau casual

rochiile-de-catifea-elegante-sau-casual-1
La fel precum dantela, catifeaua este una dintre texturile a caror alura nu inceteaza sa surprinda. O reprezentare iconica a feminitatii si delicatetii inca din cele mai vechi timpuri, aerul de inspiratie regala al catifelei o transforma intr-un material indragit de catre toti creatorii de moda. An de an, incepand cu sezonul rece, revistele si podiumurile abunda de piese vestimentare trendy care contin cel putin elemente sau detalii rafinate din catifea. Anul acesta, insa, tendintele pentru toamna-iarna par sa graviteze in jurul rochiilor de catifea si al catifelei in general. Putem observa din ce in ce mai multe modele de cizme de iarna confectionate din catifea, spre exemplu, element foarte graitor in ceea ce priveste pasiunea pe care lumea modei o reflecta, in acest an, pentru aceasta textura adorabila.

Din fericire, rochiile de catifea se prezinta in numeroase design-uri, culori si stiluri, astfel ca iti poti imbogati garderoba fie cu accesorii casual, fie de seara, in functie de preferinte. In plus, rochiile din catifea se incadreaza perfect in peisajul romantic al toamnei, conferind, simultan, atat confort cat si o eleganta desavarsita. Avantajele acestor articole vestimentare sunt nenumarate, iar tu cu siguranta poti sa enumeri cateva elemente care te fac sa indragesti nespus rochiile de catifea. 

rochiile-de-catifea-elegante-sau-casual-2

Imbinand textura rafinata a catifelei de inspiratie regala cu liniile simple, Miss Grey a creat o incantatoare rochie din catifea, menita sa te puna in valoare in acest sezon la cele mai speciale evenimente si ocazii care apar in viata ta: rochia Irissa. Disponibila in tonuri de rosu pasional, albastru imperial sau verde smarald, rochia de catifea Irissa cucereste instantaneu orice privire, datorita croiului sau conic, ce reuseste sa iti puna in valoare formele feminine intr-o maniera delicata si misterioasa. Spatele decupat, atent conturat de cele doua falduri feminine, aduce asupra ta o urma de senzualitate si mister specific feminin, compensand cu perfectiune absenta decolteului. In plus, lungimea midi a rochiei de catifea o recomanda chiar si pentru cele mai riguroase evenimente, din punct de vedere al codului vestimentar, reusind sa flateze orice tip de siluete si sa iti asigure momente de neuitat.

Accesorizata cu o pereche simpla de cercei si o coafura pe masura, care lasa la vedere spatele, rochia de catifea Irissa devine un accesoriu vestimentar senzational, caracterizat de confort, feminitate, delicatete si eleganta.

Descopera rochiile din catifea marca Miss Grey, si asigura-te ca adaugi garderobei tale de toamna cel putin un model cu ajutorul caruia sa faci furori, in perioada urmatoare.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/hot-trend-rochiile-de-catifea-elegante-sau-casual-pentru-o-toamna-de-vis/