dyfashion.ro

Trench-uri la moda pentru toamnă

Trenci Top Secret SPZ0317 Peach
In ultimele zile, de fiecare data cand am deschis Facebook-ul am dat peste postari prin care se anunta bucuria venirii anotimpului semi-racoros si imbelsugat de romantic: toamna. Sunt romantica, insa uneori prefer sa vad partea utila a lucrurilor, iar in momentul in care am numarat deja 10 postari cu versurile Nichitei Stanescu, „A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, / cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.”, am realizat ca umerii mei sunt momentan descoperiti!

Asa ca mi-am compus propriile versuri (prea copilaresti pentru a le impartasi aici) in timp ce cautam un trench fashionable care sa imi completeze garderoba de inceput de toamna!

Am cautat ceva clasic, care sa ma duca cu gandul la trench-ul englezesc si pe care sa il pot asorta cu usurinta la tinutele mele office sau casual. Cautarea nu a fost lunga, caci am identificat doua modele perfecte pentru gustul meu:

Trenci Top Secret SPZ0317 Peach

Daca-i clasic, atunci clasic sa fie! Ador trench-rile englezesti bej! Sunt piese vestimentare ce au trecut cu brio testul timpului si care isi fac loc cu usurinta in garderoba oricarei femei. Este item-ul perfect pentru inceputul de toamna, caci temperaturile se pot juca cu noi si raceala ne pandeste chiar dupa colt.

Modelul de trench Top Secret SPZ0317 Peach este optiunea potrivita pentru orice tinuta fie ea office, casual sau smart casual. Nu iese din discutie asortarea cu o tinuta sport, insa acolo abilitatile de fashionista trebuie sa extrem de bine lucrate pentru a nu compune o tinuta ce da in ridicol!

Croiul este cel clasic: putin cambrat pe talie, lungime medie, inchidere cu 2 randuri de nasturi, rever edgy cu influente masculine, cordon in talie si catarame aplicate pe maneca. Culoarea este exact cea care ne face sa exclamam: „ah, am gasit my favorite English trench!”

Trenci Top Secret SPZ0317 PeachTrenci Top Secret SPZ0317 Peach

Trench PrettyGirl Modern Cream

Cea de-a doua optiune imbina clasicul cu cateva elemente moderne. Incepem cu paleta de culori: culoarea este un crem ce duce spre gri, este o nuanta originala ce starneste interes inca de la prima privire.

Ce duce modelul in plus fata de cel prezentat anterior: nasturii sunt metalici si aurii, catarama aplicata pe maneca este regasita si pe cordon, reverul are o forma atipica petrecuta peste sani. La spate, modelul propune „o aripioara”, asa cum imi place mie sa o numesc, punctata de un nasture metalic.

Din nou, si acest model este perfect pentru mai multe tipuri de outfit-uri, iar o accesorizare cu o geanta cu inflente masculine poate intoarce orice privire!

Trench PrettyGirl Modern CreamTrench PrettyGirl Modern Cream

Care model ti se potriveste cel mai bine?

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE TRENCH-URI PENTRU TOAMNA, VEZI AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/acopera-mi-umerii-cu-ceva-cu-inima-ta-sau-cu-un-trech-ultra-chic/