dyfashion.ro

Un look perfect pentru o zi la office

TINUTA_OFFICE_DE_TOAMNA_1
Iti propunem sa serbezi prima zi tomnatica in stil mare, optand pentru un look cu puternice influente clasice perfect pentru o zi la office:

Pantaloni Fofy Proper Limits Black

Toamna a venit cu planuri mari, asa ca m-am hotarat sa o incepem in stil mare optand pentru o tinuta ce devine o adevarata declaratie de stil. Am decis sa iti recomand o piesa clasica, ce revine cu forta in moda acestei toamne: pantalonul de dama navy style. Este o piesa cu puternice influente masculine, insa purtati in combinatia potrivita, ofera aparitiei tale o forta feminina de nestavilit!

Acest model este extrem de apreciat pentru iluzia pe care o ofera acest croi: prelungeste silueta, dand senzatia de picioare lungi de gazela.

Croiul ne duce cu gandul la modelul tip palazzo, caci talia este inalta, iar pantalonii evazati si volumetrici. Eleganta piesei este redata de stofa fina, neelastica, din care este realizat, completat de pensele din talie ce calibreaza elegant volumul pantalonilor. Elementul navy este talia inalta punctata de cele doua elementele metalice, nasturi metalici, ce ofera un farmec aparte piesei.

TINUTA_OFFICE_DE_TOAMNA_2TINUTA_OFFICE_DE_TOAMNA_3

Camasa Artista Butterfly White

Pentru ca piesa de mai sus necesita o asortare perfecta, iti recomand camsa de dama Artista Butterfly White, o completare minunata pentru pantalonii navy. Aceasta camasa este ultra feminina si echilibreaza perfect influentele masculine aduse in tinuta de catre pantalonii Fofy Proper Limits Black.

Croiul este extrem de original, aducandu-ti un aer rafinat tinutei si excentric. Elementul ce aduce nota eclectica acestei camasi, care la prima vedere poate aparea precum o camasa clasica, este fundita aplicata in zona gatului. Aceasta este realizata din material identic cu camasa, insa este chiar construita facand parte din aceasta piesa si nu este o aplicatie ulterioara adaugata de catre designer. Arhitectura camasii este de-a dreptul uimitoare!

TINUTA_OFFICE_DE_TOAMNA_4TINUTA_OFFICE_DE_TOAMNA_5

Iti propun o tinuta edgy, cu taieturi clare si tente masculine, unde feminitatea sta ascunsa in fiecare miscare. Esti pregatita pentru o  aparitie rafinata?

VA RECOMANDAM NOILE TINUTE OFFICE, VEZI AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/sarbatoreste-prima-zi-de-toamna-cu-o-tinuta-uimitoare-descopera-mostra-de-rafinament-starshiners/