dyfashion.ro

Accesorizare rochie rosie din dantela

rochie-rosie-din-dantela-1
Deopotriva provocatoare si modesta, rochia din dantela rosie reprezinta melanjul perfect intre indrazneala si simplitate, intre delicatete si seductie, intre mister si eleganta desavarsita. Combinatia dintre culoarea puternica si textura rafinata transforma rochiile rosii din dantela in accesorii care atrag atentia si complimentele oricarui privitor; insa, pentru a te putea bucura de efectul spectaculos al unei astfel de rochii, este necesar sa o accesorizezi intr-o maniera potrivita, pentru ca in combinatie cu prea multe accesorii poate sa iti incarce imaginea prea mult, iar in combinatie cu prea multe culori contrastante farmecul sau se pierde. Astazi, iti oferim cateva sfaturi si sugestii de accesorizare a unei rochii din dantela rosie, alaturi de o recomandare din cea mai noua colectie de toamna Miss Grey.

Pentru a obtine o imagine demna de o celebritate, poarta rochia rosie din dantela la un eveniment special in combinatie cu accesorii delicate in tonuri neutre. Un colier simplu cu cristale swarovski, argintiu, varo completa de minune decolteul in V atent conturat de dantela rosie, in vreme ce un clutch in culori neutre cu o textura asemanatoare cu aceea a dantelei iti va amplifica eleganta, demonstrand preferintele tale pentru un stil desavarsit. In combinatie cu o bratara si o pereche de cercei in tonuri de auriu cu pietre pretioase, rochia din dantela rosie va dobandi o eleganta aparte, transformandu-se intr-o tinuta imposibil de trecut cu vederea. Poarta rochia rosie din dantela cu o pereche delicata de pantofi stiletto in tonuri de nude, cu accente rosii pe talpa si la toc, pentru a adauga o nota finala de feminitate imaginii tale. Optand pentru bijuteriile delicate cu pietre pretioase si tonurile de nude, vei reusi sa iti creezi o aparitie stilata, extrem de eleganta, care in acelasi timp reuseste sa impresioneze prin simplitate si sofisticare.

rochie-rosie-din-dantela-2rochie-rosie-din-dantela-3

Daca din garderoba ta lipseste o rochie rosie de dantela, grabeste-te sa iti achizitionezi una, pentru ca se apropie evenimentele la care iti vei dori, cu siguranta, sa te faci remarcata. In cea mai recenta colectie de toamna, am creat o incantatoare rochie rosie, perfecta pentru ocaziile speciale ale sezonului rece. Confectionata integral din dantela aplicata manual, rochia rosie Selin iti imbraca formele intr-o textura sofisticata, al carei farmec este amplificat de culoarea pasionala. Croita in linie A, rochia rosie din dantela iti evidentiaza formele feminine, accentuandu-ti talia, reusind sa iti asigure o alura deopotriva seducatoare si feminina, datorita jocurilor de transparenta de la nivelul bustului si al manecilor, precum si al fustei cu accente romantice.

In cazul in care te simti suficient de indrazneata, poti opta pentru accesorizarea rochiei din dantela rosie intr-o maniera mai non-conformista: pastreaza pantofii simpli, opteaza pentru o pereche de cercei statement si pentru un clutch a carui culoare contrasteaza cu nuanta rochitei tale. In acest caz, insa, asigura-te ca ai un singur accesoriu in tonuri complementare, care creeaza contrast cu rochia rosie din dantela, pentru a evita supraacesorizarea si pentru a distrage atentia de la piesa centrala a imaginii tale.

Pentru o seara in oras, intr-un loc deosebit, poti sa te joci cu texturile: combina rochia din dantela rosie cu accesorii moderne, cum ar fi cercei cu pene sau clutch-uri cu animal print, pastrand pantofii simpli, si te vei face remarcata printr-o aparitie bold.

Alege-ti modelul favorit dintre rochiile din dantela rosie pe care ti le punem la dispozitie, si accesorizeaz-o tinand cont de recomandarile noastre, pentru momente de neuitat!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cum-accesorizezi-o-rochie-din-dantela-rosie/