dyfashion.ro

Blugi Skinny Nirvana Blue

blugi-skinny-nirvana-blue-1
Asa cum se intampla de obicei, cand mi se pune pata pe ceva… trebuie sa am acel ceva! Zilele acestea treceam pe langa o vitrina in care am vazut afisate cateva tinute din denim. Stiu ca denimul a revenit in forta in aceasta toamna si era clar ca pe StarShinerS am sa gasesc noi modele dedicate iubitoarelor de denim!

Manata de curiozitate mi-am continuat drumul pana la prima cafea, m-am asezat la o masa si am scos nerabdatoare tableta pentru a vedea ultima colectie dedicata pieselor din denim pe care StarShinerS ne-o ofera in aceasta toamna. Descoperirile au fost nenumarate!

Primul lucru de care vorbim atunci cand abordam subiectul denim este… pantalonul de dama din denim sau mai usor spus blugi! De ceva timp sunt la mare moda blugii cu model prespalat, cu rupturi de material, piesa potrivita pentru o tinuta casual-sport plina de personalitate. Desi efectele de prespalare si decupajele fac ca aceasta piesa sa fie una potrivita pentru un look rebel, poti alege sa porti item-ul la o camasa cu o pereche de stiletto, ceea ce transforma tinuta intr-una casual-smart.Iata si recomandarea noastra:

Blugi de dama Nirvana Blue

blugi-skinny-nirvana-blue-2blugi-skinny-nirvana-blue-3

Blugi usor elastici, model prespalat, cu rupturi de material, potriviti pentru o tinuta casual-sport. Asorteaza-i inedit si obtine un look de invidiat!

Descriere articol: Jeans pentru femei; blugi cu rupturi de material; model prespalat; inscriptii din pietre strass; buzunare in fata si in spate; material de jeans; bumbac elastic.Croi: Blugi Skinny, Lung. Compozitie:98% Bumbac, 2% Elastan

Sursa articol:
http://starsblog.ro/i-love-denim-iata-2-piese-din-denim-ce-reinventeaza-moda-acestei-toamne/