dyfashion.ro

Capa PrettyGirl Stylishness Brown

Capa PrettyGirl Stylishness Brown1
Adesea admiram micile frantuzoaice cum toamna defileaza prin centrul parisului cu basca rosie pe cap si capa neagra pe umeri. Desi pare un cliseu, adoram sa stau pe banca din spatele Turnului Eiffel si sa arunc orez micilor gaste care se balaceau in batoaca inconjurata de un gard mai mult de forma. Desi mic lacul, desi putine gastele, prezenta turnului imi oferea o senzatie de boemie pura datorita careia nu ma dadeam dusa.
Daca e ceva ce mi s-a intimparit pe retina din tot acel peisaj grozav, pe langa inconfundabila imagine a turnului, a fost imaginea fetitelor ce purtau capa peste umeri.

Capa PrettyGirl Stylishness Brown este ideala pentru a fi purtata la o tinuta de tipul „fetita de pension”. Un fel de Lolita look, mai putin provocator si cu un aer academic bine inradacinat in piese. Poti alege o fusta cu pliuri inguste sau un patalon 3/4 negru. Poate chiar o pereche de capri pants, pentru un look french autentic.

Acest item este perfect pentru zilele senine de toamna, cand un pulover este suficient pentru a-ti tine de cald, iar capa va ajuta mai mult ca efect, desi este un bun izolator mai ales in caz de vant.

Capa PrettyGirl Stylishness Brown2Capa PrettyGirl Stylishness Brown3

Ador micul guler propus de acest model, care puncteaza aspectul funky al acestei piese. Un guler mic si dragalas care lasa loc asortarii cu un fular crosetat sau chiar unei esarfe de matase. Nasturii tip colti sunt extrem de atractivi si autentici, iar aplicatia de piele sintetica ce srpijina nasturii ofera un touch vintage piesei. Daca mi-e prea dor de Paris, cred ca am sa scotocesc prin garderoba si dupa palariuta mea french, cu mot, achizitionata de la o domna in varsta chiar de langa treptele Catedralei Notre-Dame.

Daca nu pot ajunge la Paris, voi aduce Parisul in garderoba mea! Ma insotesti?

Vezi si alte tinute de toamna pentru femei, click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/iata-o-piesa-unica-perfecta-pentru-o-scufita-rosie-moderna-crede-ma-e-de-basm/