dyfashion.ro

Cele mai elegante paltoane dama

palton-dama-elegant-1

Palton dama mov pruna • MBG

Palton dama mov pruna ideal pentru sezonul rece palton dama l palton lana se inchide pe lateral cu capse lungime: 56 cm de la sub brat in jos captuseala neagra croi lejer buzunare aparente lungime: 55 cm de la sub brat in jos material: 70% lana 30% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!

PALTOANE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
palton-dama-elegant-2

Palton dama negru elegant • Ade

Palton negru de dama model elegant si deosebit palton dama stofa moale catifelata palton negru elegant; se inchide cu nasturi cordon in talie captuseala neagra buzunare aparente lungime: 76 cm de la sub brat in jos material:;80% lana 20% poliamida  captuseala: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!
palton-dama-elegant-3

Palton dama brocard bleumarin • Ade

Paltonul dama brocard bleumarin este un palton potrivit pentru sezonul toamna-iarna. palton dama elegant ideal pentru tinute office si elegante pense in talie imbraca frumos corpul doua randuri de nasturi captuseala neagra model deosebit material: 72% poliester 13% lana 13% acrilic 2% elastan captuseala: 100% poliester lungime de la sub brat: 68 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante paltoane dama!
palton-dama-elegant-4

Palton elegant bej cu buzunare si fermoar • Ade

Palton elegant bej cu buzunare si fermoar palton dama elegant; palton bej pentru femei captuseala bej maneca lunga prevazut cu buzunare laterale se incheie cu fermoar metalic auriu antichizat material: 41% poliester 34% acrilic 11%vascoza 11%lana 3% nylon lungimea de la sub brat: 71 cm fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante paltoane dama!
palton-dama-elegant-5

Palton gri de dama • Ade

Paltonul gri de dama este alegerea perfecta pentru o zilele racoroase ce urmeaza sa vina. palton dama elegant captuseala gri maneca lunga buzunare laterale inchidere cu nasturi maro manseta este accesorizata cu nasture 93% poliester 5% vascoza 2% elastan lungime: 48 cm de la sub brat in jos Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante si frumoase paltoane dama!

palton-dama-elegant-6

Palton dama elegant negru cu imprimeu in relief • MBG

Palton dama elegant negru imprimeu in relief palton dama negru imprimeu catifelat in relief palton elegant feminin cambrat pe talie revere late doua randuri de nasturi mari; clos in partea de jos umeri bufanti buzunare laterale lungime de la sub brat: 76cm material: 70%lana 30%poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!
palton-dama-elegant-7

Palton dama elegant bej • Ade

Palton dama elegant bej palton dama elegant lana palton bej pentru femei captuseala bej maneca lunga prevazut cu buzunare laterale se incheie cu 2 nasturi metalici in fata material: 70%lana 25%poliester 4%nylon 1%acrilic lungimea de la subrat:76cm Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane pentru femei!

palton-dama-elegant-8

Palton dama elegant stofa bej-rose • MBG

Palton dama elegant stofa bej-rose palton dama bej-rose palton elegant feminin cambrat pe talie revere late doua randuri de nasturi mari  clos in partea de jos umeri bufanti buzunare laterale lungime de la sub brat: 76cm material: 70%lana 30%poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!

PALTOANE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI