dyfashion.ro

Cele mai elegante si deosebite fuste!

fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-1

Fusta trei sferturi roz cu talie inalta • Atmosphere

Fusta trei sferturi roz cu talie inalta este o fusta casual-eleganta si poate fi purtata atat cu camasa cat si cu sacou. Culoarea sa intensa va atrage privirile si poate fi o alegere perfecta pentru a iesi din monotonia culorilor clasice. Fusta trei sferturi este mulata sexy si foarte feminina. Material: 95% poliester 5% elastan






fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-2

Fusta trei sferturi somon • Atmosphere

Fusta trei sferturi somon este o fusta office-eleganta. Fusta are slit in fata are o croiala simpla si confortabila cu ajutorul careia te vei face remarcata. Este o alegere ideala care iti va oferi un plus de feminitate si delicatete. Material 95% poliester 5% elastan.



FUSTE DEOSEBITE, COLECTIA COMPLETA SI PRETURI CLICK AICI


fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-3

Fusta office trei sferturi cu fundita • MBG

Fusta neagra trei sferturi eleganta cu fundita este o fusta mulata usor conica ideala pentru o tinuta office. Fusta are talie inalta si se inchide la spate cu fermoar ascuns. In functie de preferinta si eveniment se poate asorta cu bluze camasi sau top-uri elegante. Poate fi purtata cu succes la birou. Material: 95% poliester si 5% elastan Lungime: 60 cm. Produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante fuste si frumoase fuste de dama!



fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-4

Fusta eleganta mov • Ade Collection

Fusta eleganta mov stil creion usor de accesorizat pentru a crea tinute office si elegante fusta office mov croi mulat usor elastica lungime: 65 cm material: 96% poliester 4% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!






fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-5

Fusta scurta aurie cu dantela neagra si pliuri • Atmosphere

Fusta scurta aurie cu dantela neagra si pliuri este o fusta sexy cu talie inalta ce ii ofera un look atragator fusta scurta aurie dantela neagra si pliuri comoda usor de accesorizat cu o bluza sau camasa tinuta perfecta pentru a iesi cu prietenii fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste!






fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-6

Fusta trei sferturi neagra cu dantela si piele ecologica • Atmosphere

Fusta trei sferturi neagra si cu dantela si piele ecologica este o fusta eleganta ce poate fi purtata atat la birou cat si la club fusta trei sferturi neagra eleganta fusta cu dantela si piele ecologica este o piesa versatila ce poate fi purtata cu o camasa si ai outfit-ul pefect material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!


FUSTE DEOSEBITE, COLECTIA COMPLETA SI PRETURI CLICK AICI



fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-7

Fusta neagra din piele ecologica cu dantela • Atmosphere

Fusta neagra din piele ecologica cu dantela este o fusta office-eleganta trei sferturi. Fusta este simpla comfortabila iar un plus de feminitate este dat de dantela aplicata pe fata. Fusta din piele ecologica este alegerea ideala pentru o tinuta in care te vei face remarcata. Material 95% poliester 5% elastan.






fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-8

Fusta office trei sferturi bleumarin • MBG

Fusta office trei sferturi bleumarin este o fusta mulata usor conica potrivita pentru tinutele office si formale. Fusta are talie inalta se inchide la spate cu fermoar unde se gasesc si doua buzunare aparente. Fusta trei sferturi este un must-have al acestui sezon este o fusta in tendinte iar culoarea sa intr-o singura nuanta o face perfecta pentru un stil vestimentar contemporan. Material: 95% poliester si 5% elastan Lungime: 60 cm; Produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase fuste de dama!



fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-9

Fusta dama piele ecologica crem • Atmosphere

Fusta dama crem piele ecologica  fusta eleganta dama fusta piele ecologica crem fusta cu talie inalta petrecuta in fata fusta trei sferturi material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste dama!






fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-10

Fusta dama conica eleganta neagra • Ade Collection

Fusta dama conica eleganta neagra fusta eleganta pentru femei fusta conica neagra se incheie cu fermoar metalic argintiu la spate fusta casual pentru femei slit la spate fusta office cusaturi ornamentale in fata si in spate lungimea:57cm material:89%poliester 11%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste de dama!



FUSTE DEOSEBITE, COLECTIA COMPLETA SI PRETURI CLICK AICI


fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-11

Fusta scurta neagra cu talie inalta • Atmosphere

Fusta scurta neagra cu talie inalta fusta scurta cu talie inalta fusta dama usor evazata accesorizata cu capse aurii laterale accesoriu lat auriu in talie fermoar la spate Lungime: 45 cm Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff.ro cu cele mai frumoase fuste dama!






fusta-deosebita-din-colectia-in-puff-12

Fusta dama imprimeu floral alb negru • Atmosphere

Fusta dama imprimeu floral alb negru fusta dama imprimeu floral alb negru fusta din tercot fusta office trei sferturi croi modern talie inalta material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste dama!