dyfashion.ro

O colectie superba de camasi

camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-1

Camasa Artista Responsibility Red • Artista

Camasa cambrata din bumbac, potrivita pentru un looc casual si se asorteaza foarte bine la o pereche de pantaloni tip pana! Materialul este moale si elastic! Este accesorizata cu voal si o fundita!









camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-2

Camasa Artista Perfect Bloom White • Artista

Camasa din bumbac elastic, cu aplicatii de broderie in zona bustului. O poti accesoriza cu o fusta conica sau cu o pereche de pantaloni tip pana pentru un look smart-casual.



CAMASI DAMA ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI




camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-3

Camasa LaDonna Chic Flowers Black • LaDonna

Camasa cambrata din bumbac, cu imprimeu. Are maneci lungi, gulerul ascutit si se poate imbraca la o tinuta office sau casual.










camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-4

Camasa PrettyGirl Office Symbol Grey • PrettyGirl

Camasa eleganta cu imprimeu din bumbac realizata din material cu imprimeu cu buline. Esarfa este un accesoriu extrem de chic.









camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-5

Camasa London Kiss Grey • Camasi

Camasa lejera, material neelastic, se asorteaza usor cu o pereche de jeans pentru o tinuta cool. Se inchide cu nasturi, este accesorizata cu logo-uri are buzunare false iar manecile se prind cu nasturi.








camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-6

Camasa PrettyGirl Just Addicted Nude • PrettyGirl

Camasa eleganta cu imprimeu. Are elastic sub bust, iar manecile se inchid cu nasturi. Este o camasa cu decolteu in V care se potriveste atat la fuste cat si la pantaloni.








camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-7

Camasa PrettyGirl Autumn Colors Burgundy • PrettyGirl

Camasa cu imprimeu perfecta pentru toamna. Fii eleganta, alege sa combini camasile cu imprimeu cu piese basic, in culori simple.




CAMASI DAMA ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI





camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-8

Camasa PrettyGirl Revolutionary DarkBrown • PrettyGirl

Camasa cu croi larg si maneci lejere. Este o camasa care se poate purta atat in combinatie cu pantaloni, cat si in combinatie cu fuste. Imprimeul este viu colorat.








camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-9

Camasa Top Secret SKL2042 Blue • Top Secret

Camasa din blugi, de bumbac, cu un croi lejer, accesorizata cu ciucuri, asimetrica. Asorteaz-o la o pereche de pantaloni sau colanti si vei avea o tinuta de zi lejera si moderna.








camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-10

Camasa PrettyGirl Fancy Impulse Pink • PrettyGirl

Camasa cu croi asimetric din bumbac elastic. Se potriveste perfect la pantaloni si jeansi. Croiul larg avantajeaza orice tip de silueta. Fii o aparitie de neuitat in orice perioada a zilei!








camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-11

Camasa PrettyGirl Exclusive Model Brown • PrettyGirl

Camasa PrettyGirl din material subtire si neelastic. Croiul lejer iti va oferi confortul de care ai nevoie in zilele petrecute la birou, in timp ce imprimeul si culorile sale iti vor aduce nota de eleganta cautata. Se asorteaza atat cu o pereche de blugi cat si cu pantaloni de stofa subtire.







camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-12

Camasa PrettyGirl Casual Note Red • PrettyGirl

Camasa eleganta pe care o poti combina cu diferite piese vestimentare pentru a obtine un look elegant. Modelul este cambrat pe talie, iar manecile au un design special. Datorita bumbacului din compozitie acest model de camasa este extrem de placut in contact cu pielea. Asorteaz-o cu stil si poart-o in combinatie cu fuste si pantaloni.






camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-13

Camasa PrettyGirl Silent Rush Green • PrettyGirl

Camasa PrettyGirl din material satinat cu maneci trei sferturi. Textura materialului si croiul lejer fac din ea alegerea potrivita pentru zilele care urmeaza, in care nu vom mai avea chiar temperaturile ridicate de vara dar si frigul toamnei se mai lasa asteptat. O poti asorta cu usurinta in tinute elegante.






camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-14

Camasa PrettyGirl Coquette White • PrettyGirl

O camasa care arata perfect pentru orice tip de silueta. Accesorizata cu o esarfa care se prinde la gat, aceasta este camasa perfecta pentru un look office memorabil.








camasa-eleganta-din-oferta-starshiners-15

Camasa PrettyGirl Challenge Alert Pink • PrettyGirl

Unele modele de camasi se intiparesc in minte si sunt ca o sursa de inspiratie. Adauga in garderoba ta acest model de camasa si asorteaz-o cu o pereche de pantaloni clasici colorati sau intr-o singura culoare. O poti purta in oras, la cursuri dar chiar si la birou. Lungime articol 44 cm de la axila pana jos.