dyfashion.ro

Jachete care se poartă în 2016/ 2017

Jachete care se poartă în 2016/ 2017
Ce modele de jachete se poartă în 2016/2017?

Gama de culori potrivite pentru acest sezon se îndreaptă către culori pastelate anul acesta. Deși pentru colecția de  jachete acromatica (negru, alb, gri) a învins, rozul prăfuit și albastrul baby blue apar ca opțiuni deosebit de interesante și se regăsesc pe catwalk-ul de anul acesta.

Cu imprimeuri florale sau geometrice, cu fermoar sau cusături îndrăznețe, jacheta poate fi asortată atât la fuste scurte sau midi, pantaloni office pentru o ținută de business sau jeans simpli, precum și la teniși sau bocanci. Ai o paletă întreagă de opțiuni moderne la îndemână. Sună foarte bine, nu-i așa?

Jachete din blană, elegante

Blănurile sunt deosebit de luxoase și femeile apreciază această alură sofisticată a hainelor de blană.
Jacheta scurta din blana – Ama Fashion
Jacheta scurta din blana – Ama Fashion
În acest sens,  noile modele de jachete din blană sunt în trend în sezonul rece 2016/2017 și sunt nelipsite din garderobele oricărei femei pasionate de modă.

Jacheta scurtă de damă din blană – Ama Fashion
Jacheta scurtă de damă din blană – Ama Fashion
Dacă jachetele din blană nu sunt pe placul tău, poți opta pentru jachete și paltoane cu gulere din blană.

Jacheta dama din lana cu guler blana
Jacheta damă grena din lână – Ama Fashion
Acestea sunt la fel de în vogă și îți oferă acea sclipire de eleganță fără să te transforme într-o divă a luxului.

Te protejează de frig și te fac să te simți ca o regină, iar designerii profită de acest detaliu, inventând tot felul de modele mai inspirate și mai surprinzătoare. Jachetele cu accente din blană merg de minune cu botine din piele naturală lăcuită sau pantofi stiletto.
Jacheta cu guler de blana – Ama Fashion
Jacheta cu guler de blana – Ama Fashion

Jachete sport

Jachetele sport sunt și ele o opțiune pentru tine și pot fi purtate atât pe dedesubtul gecilor, cât și ca atare, în zilele mai călduroase de toamnă.

Merg purtate la jeans și tricouri sau pulovere lejere și îți recomandăm să le consideri oaza ținutelor tale casual, când pur și simplu ai cumpărături de făcut sau ai foarte multă treabă de făcut.
Jacheta dama sport jerse, cu gluga
Jacheta dama sport jerse, cu gluga
Evită să porți astfel de jachete la locul de muncă, nu sunt potrivite pentru o ținută office și e mai bine să le păstrezi pentru timpul tău liber.
Jachete casual, scurte

Dacă îți dorești o piesă vestimentară stylish pe care să o poți purta la cât mai multe ținute fără prea mult efort, jacheta scurtă este cea pe care o cauți!
Jacheta damă scurta cu guler blană – Ama Fashion
Jacheta damă scurta cu guler blană – Ama Fashion

Cum poți purta jachetele elegante?

Jachetele de damă elegante sunt potrivite pentru ținuta de birou și te vor ajuta să ții pasul cu vreme de afară indiferent de ședințele la care trebuie să ajungi.

Cu un pulover gros pe dedesubt sau o rochie din tricot și o pereche de botine, vei afișa o ținută profi și vei rămâne totodată în tendințele sezonului rece.

Ama Fashion îți propune pentru sezonul toamna/iarnă 2016 – 2017 o colecție de modele de jachete  din care să te inspiri pentru garderoba ta!

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-paltoane-dama-2016/