dyfashion.ro

Modele de trench-uri de toamnă

Trench-ul, vedeta sezonului de toamnă
Ce modele de Trench-uri se poartă?

Trench-ul este vedeta sezonului de toamnă în fiecare an.

Ce este Trench-ul?

O altă piesă de tranziție foarte chic, trench-ul are acel farmec sofisticat și british pe care nu îl poți nega dacă ești pasionată de modă. Face trecerea de la temperaturile calde la cele reci și este o piesă clasică, deosebit de apreciată, care nu va ieși din tendințe prea curând.

Când și Cu ce se Poartă Trench-ul?

În fiecare sezon de toamnă sau primăvară, trench-ul revine în atenția iubitoarelor de modă. Este o piesă de tranziție, fie că aceasta se face de la temperaturile scăzute la cele ridicate sau invers.

Trench-urile din piele au dominat podiumurile anul acesta, fiind niște apariții foarte elegante. Cei mai mulți designeri au adus pe scenă atât trench-uri din piele neagră, cât și din piele colorată.
trench dama.

În linii drepte, clasice, cu nasturi și cataramă în talie, trench-ul este o piesă vestimentară care poate fi purtată atât la ținute business, cât și la cele casual și îl poți potrivi cu succes și pentru apariții mai elegante. Accesorizat corespunzător, trench-ul poate deveni o piesă cameleon de care nu vei mai dori să te desprinzi.

Iată ce modele de trench-uri se poartă în acest sezon:

1. Trench coatul clasic

Trench coat-ul clasic englezesc se află încontinuu în tendințe de câțiva ani deja, astfel că este o piesă vestimentară pe care nu ai voie să o ratezi. Foarte practic de purtat la birou sau chiar la ieșirile cu prietenii pentru că este un obiect vestimentar versatil și se pretează la foarte multe ocazii.
Trench clasic elegant – Ama Fashion
Trench clasic elegant – Ama Fashion
Accesorizează-l cu oxford shoes sau ghete cu talpă joasă.

2. Trench-ul cu talie baby doll

Trench-urile scurte, care se întind până la jumătatea coapsei, completează de obicei ținutele sport sau casual. Cele în model baby doll sunt deosebit de feminine și conferă un aspect tineresc ținutelor de toamnă.
Trench dama impermeabil babydoll – Ama Fashion
Trench dama impermeabil babydoll – Ama Fashion
Îți recomand să le porți dacă ești scundă, accesorizându-le cu ghete sau botine cu toc în sezonul rece. Dacă în schimb ești înaltă și zveltă, trench-ul lung îți va complimenta ținuta și-ți va oferi un aer chic-elegant.

Trench damă din fâș gri – Ama Fashion
Trench damă din fâș gri – Ama Fashion

Trench-ul este versatil și-ți permite să experimentezi cu multe outfituri. Spre exemplu, un trench lung merge de minune cu o rochie tricotată, pulovere maxi sau chiar cămăși clasice. Alege un trench într-o nuanță clasică și te vei putea baza pe el atât toamna, cât și primăvara.

Ama Fashion îți propune pentru sezonul toamna/iarnă 2016 – 2017 o colecție de modele de trench-uri de toamnă din care să te inspiri pentru garderoba ta!

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-paltoane-dama-2016/