dyfashion.ro

Neo British- o tinuta de nerefuzat!

neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-1
In aceasta toamna totul pare a oscila intre super feminin sau ultra masculin! Si aici ma refer la tinutele pe care ni le propun designerii, dragii nostri designeri vestimentari fara de care am fi complet debusolati atunci cand intram in garderoba! Si totusi, de unde acest contrast puternic, de unde aceste extreme pe acelasi catwalk?

Poate din cauza faptului ca moda isi cauta o noua identitate in contextul actual al globalizarii sau poate… pur si simplu experimenteaza cu tot ce-i clasic din dorinta de a-l reinventa fara oprire.

Un astfel de clasic este trend-ul neo british care nu ne este necunoscut, insa care de aceasta data se arata pe catwalk intr-o forma puternic masculinizata. Sa luam ca exemplu cea mai recenta colectie VETEMENTS: liniile sunt edgy, piesele supradimensionate si mix & match-ul extrem de agresiv ca  jonglare cu volumul pieselor.

Dar care e treaba cu acest neo british? Pe scurt, are cateva elemente prin care este definit si care sunt preluate de fapt din tinuta clasica a oricarui britanic clasic, asa cum eram obisnuiti sa vedem in filmele britanice de pe BBC: palton de lana in carouri sau palton de lana mono, sacou sau jacheta in carouri, esarfe in carouri, pantaloni cu croi putin evazat- in carouri… cred ca ai inteles ideea. Si ca sa fie imagine cat mai completa, mai adaugam pe lista o umbrela… de preferat in carouri si o pereche de british oxford shoes din lac.
Pentru ca influentele puternic masculine nu sunt pe placul tuturor, iata o modalitate prin care putem aduce un touch feminin trend-ului neo british:

Pantaloni LaDonna Square Love Black

De obicei cand ma gandesc la a realiza o tinuta incep cu partea de jos, fie ca e vorba de fusta sau pantalon de dama dupa care pornesc in cautarea unei bluze, a unei perechi de pantofi, a unei jachete etc. De data aceasta a cautat o pereche de pantaloni in carouri, care sa ma ajute sa construiesc un look neo british. Desigur ca am gasit ce cautam pe StarShinerS si m-am bucurat enorm de cromatica acestora: o combinatie intre nuante de rosu si albastru.

Modelul este ultra feminin: pantalonii sunt realizati dintr-un material elastic care se muleaza pe corp si pune in evidenta formele. Exact piesa pe care o cautam!

neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-2neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-3

Camasa Top Secret S021917 Grey

Pentru a pastra linia clasica neo british, ales sa echilibrez pantalonii in carouri cu o camasa mono, gri, cu croi simplu si realizata dintr-un material extrem de delicat la atingere. Modelul este simplu, fara imprimeu, ales tocmai pentru a nu incarca si mai mult tinuta. Gulerul este extrem de dragalas, desi cu linii clare si pozitionat la baza gatului. In loc de nasturi avem fermoarul, care aduce o nota extrem de moderna camasii.

neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-4neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-5

British Oxford Shoes

Pentru ca, totusi, vorbim de neo british ce pantofi putem lua in considerare pentru a contura acest outfit? Desigur, prima optiune (si cea la care raman in acest acest articol) este British Oxford Shoes! Pentru ca vrem sa pastram un echilibru, iti recomand sa alegi o pereche gri sau din lac gri metalizat.

Negrul ar ingreuna putin tinuta, de aceea prefer sa aducem impreuna un touch eclectic tinutei prin alegerea gri-ului metalizat car va contrasta excelent cu cele doua piese de mai sus. Daca nu iti surade ideea unui gri metalizat, poti alege o pereche din piele mata. Orice ai alege, vei arata perfect!

neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-6neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-7

Palton Top Secret S023797 Grey

Trend-ul neo british are o slabiciunea pentru joaca cu volumele pieselor: piesele mulate pe corp sunt imbinate cu pise supradimensionate pentru un efect wow! In acest sens, in ceea ce priveste paltonul am ales unul cu croi extrem de fresh, fara imprimeu, cu guler lat si buzunare mari. Este un palton ce ofera volum siluetei si aducand o anumita tenta casual-sport prin faptul ca naturii clasici sunt inlocuiti de capse. Un item plin de personalitate perfect pentru o tinuta la fel de fermecatoare!

neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-8neo-british-o-tinuta-de-nerefuzat-9


Va recomandam noile tinute pentru femei, click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/neo-british-cel-mai-nou-trend-al-acestei-toamne-iata-o-tinuta-de-nerefuzat/