dyfashion.ro

Nouă colecție de modele de geci

Cele mai călduroase geci sunt cu siguranță gecile matlasate, din fâș. Groase și impermeabile, ele sunt deosebit de utile iarna, atunci când căutăm să ne ferim de frigul de afară cu orice preț.

Anul acesta gecile sunt la modă și satisfac chiar și cerințele celor mai friguroase dintre noi, cât și pe cele fashion – nu degeaba le-am văzut la o mulțime de vedete, de la Jennifer Anniston la Olivia Palermo!

Geci scurte matlasate

Foarte practice pe vreme urâtă, gecile matlasate scurte concurează cu temperaturile scăzute și te ajută să-ți menții optimismul pe toată durata sezonului ploios. Poartă-le cu blugi drepți, haine casual și ghete cu talpă groasă, joasă, și astfel te vei bucura de un outfit simplu, practic și călduros. 

Geaca damă matlasată cu gluga – Ama Fashion
Geaca damă matlasată cu gluga – Ama Fashion
Nu numai că te vei simți ca într-o pilotă călduroasă, dar vei fi în tendințe și arăta formidabil.

Dacă ești o persoană practică și iubești căldura, gecile matlasate sunt perfecte, iar capriciile vremii de iarnă nu vor mai fi o problemă pentru tine.

Geci lungi matlasate

Gecile lungi matlasate sunt parte din arsenalul pe care trebuie să-l ai pregătit pentru o iarnă grea. Sunt cele mai călduroase dintre geci, matlasate și impermeabile, foarte potrivite la temperaturi scăzute. Deși se regăsesc frecvent în culori neutre, gecile colorate sunt și ele la modă anul acesta și pot fi o variantă pentru un outfit vesel, jucăuș, care să te facă să uiți de frigul de afară. 
Geacă lungă matlasată cu glugă – Ama Fashion
Geacă lungă matlasată cu glugă – Ama Fashion

Cum poți purta gecile matlasate?

Gecile matlasate pot părea dezavantajate de faptul că sunt foarte voluminoase și unele femei consideră că arată ca niște saci. Oricum ar fi, acestea își vor schimba curând opinia, dat fiind că sunt unele dintre cele mai în vogă haine în acest sezon de toamnă/iarnă.

Poartă-le cu ghete și botine cât mai simple și genți din piele naturală fără imprimeuri sau alte extra accesorii. Geaca este cea care trebuie să iasă în evidență.

Ama Fashion îți propune pentru sezonul toamnă/iarnă 2016 – 2017 o nouă colecție de modele de geci  din care să te inspiri pentru garderoba ta!

Sursa:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-paltoane-dama-2016/