dyfashion.ro

Palton LaDonna Fashion Addict

palton-ladonna-fashion-addict-cream-1
Paltoanele devin cele mai bune prietene ale noastre, in zilele racoroase ale lunilor de primavara, toamna si iarna. Sunt elegante si ofera un look distins. Iti recomandam sa ai in dressing cel putin doua paltoane. In acest fel eviti tendinta de a imbraca acelasi palton un sezon intreg. Aloca-ti timp si achizitioneaza unul in functie de tinutele pe care le porti zi de zi si inca unul care sa se potriveasca la ocaziile speciale.

Palton LaDonna Fashion Addict Cream

Pentru ca look-ul tau sa fie complet, iti propun un palton cu guler lat si cordon, in nuanta pastelata- un nude care sa deschida si mai mult outfit-ul, contrastand sublim cu fusta maro. Aceasta piesa calduroasa iti va asigura confortul termic necesar si iti va completa tinuta de balerina intr-o maniera desavarsita! Daca vremea iti permite, poarta paltonul deschis pentru a scoate in evidenta fluiditatea fustei si prezenta ta diafana de balerina urbana!

palton-ladonna-fashion-addict-cream-2palton-ladonna-fashion-addict-cream-3 

Palton elegant din lana, gros potrivit pentru sezonul toamna/iarna. Este un palton chic care se leaga in talie cu cordon. Se potriveste ori de cate ori doresti sa obtii un look stylish. Asorteaza-l la tinute elegante la care porti cizme sau botine cu toc! Sigur vei atrage priviri!

palton pentru femei; palton captusit; palton de iarna; lana; accesorizat cu cordon
are buzunare; material usor elastic.Croi: Cu maneca lunga, Drept, Lung

Vezi si alte modele de paltoane elegante pentru femei, click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-3-piese-fluide-pentru-un-look-de-balerina-urbana/